Γιουνές: «Κάναμε μεγάλη πρόοδο ως ομάδα»

Γιουνές: «Κάναμε μεγάλη πρόοδο ως ομάδα»

Για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε αλλά και αυτή που έρχεται μίλησε ο Τυνήσιος, σχολιάζοντας και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να οδεύει προς Ρουμανία.

Ο Χαμζά Γιουνές ήταν μεταξύ των ποδοσφαιριστών που πήραν μέρος στη Children’s Day, που διοργάνωσε η ΠΑΕ Άρης για τους μικρούς της οπαδούς. Με δηλώσεις του, ο έμπειρος φορ έκανε τον απολογισμό της σεζόν και αναφέρθηκε στις προσδοκίες για την επόμενη, ενώ παράλληλα διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που κάνουν λόγο για πρόταση που δέχτηκε από τη ρουμανική Πετρολούλ.

Για το πώς ξεκίνησε τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του: «Είναι ένα μυστικό. Άρχισα όμως να το κάνω στο παιχνίδι της Κρήτης με τον ΟΦΗ, όταν σκόραρα δύο φορές. Είδα ότι άρεσε σε όλους και έτσι το συνέχισα. Όλοι μου ζητούσαν να το κάνω. Έτσι έγινε γνωστός αυτός ο πανηγυρισμός».

Για το αν η κορυφαία στιγμή του φέτος ήταν στο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ: «Νομίζω πως ναι. Κανείς δεν περίμενε ότι μπορούν να μπουν δύο γκολ τόσο γρήγορα. Και ήταν πολύ σημαντικά για την ομάδα. Μας έκανε πολύ χαρούμενους εκείνο αποτέλεσμα. Ήταν τρεις σημαντικοί βαθμοί, σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή του ΟΦΗ».

Για την καλύτερη και τη χειρότερη περίοδο για την ομάδα: «Η κακή μας περίοδος ήταν στα ντέρμπι του πρώτου γύρου. Χάσαμε στα περισσότερα. Ήταν δύσκολο για εμάς. Ήμασταν μία καινούργια ομάδα και βρεθήκαμε νωρίς να παίζουμε μαζεμένα παιχνίδια απέναντι στους υπόλοιπους μεγάλους. Δεν είχαμε δέσει ακόμα, ώστε να παρουσιάζουμε ένα καλό σύνολο. Ό,τι κάναμε δηλαδή στη συνέχεια. Βελτιωθήκαμε και παρουσιάσαμε κάτι καλύτερο. Ευτυχώς τελειώσαμε πολύ καλά τη χρονιά. Κάναμε μεγάλη πρόοδο ως ομάδα».

Για την πιο καθοριστική φετινή νίκη: «Η αρχή έγινε μέσα στην Ξάνθη. Εκεί ξεκίνησε μία καλή περίοδος για εμάς. Πετύχαμε μία σημαντική νίκη. Είναι δύσκολο να πάρεις κάτι εκεί. Και αυτή η νίκη, έφερε κι άλλες στη συνέχεια. Πήραμε σημαντικούς βαθμούς, οι οποίοι μας βοήθησαν να πετύχουμε τον στόχο της Ευρώπης».

Για τα πολλά του δοκάρια: «Νομίζω φέτος είχα επτά (σ.σ. γέλια). Δεν θυμάμαι ακριβώς. Αλλά ήταν πολλά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να υπολογίζουμε και αυτούς τους παράγοντες».

Για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Στα πρώτα παιχνίδια λογικά δεν θα έχουμε δύσκολο αντίπαλο αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να τα καταφέρουμε και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Για το τελευταίο ματς με την Ξάνθη: «Παίξαμε λίγο διαφορετικά σε αυτό το ματς. Κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα. Βγάλαμε πολύ καλές τελικές πάσες. Έγινε πιο εύκολο το έργο της ομάδας στην τελική προσπάθεια, μετά και την είσοδο του Τόνσο. Κάναμε καλές επιλογές, παίζαμε γρήγορα και με λίγες επαφές».

Για το ποιο από τα εννέα γκολ θεωρεί καλύτερο: «Νομίζω όλοι ξεχωρίζουν το γκολ στη Λάρισα. Και εγώ μαζί. Πιστεύω είναι το καλύτερο γκολ που σκόραρα φέτος. Ήταν το πρώτο γκολ, άρα και κάπως ιδιαίτερο για μένα».

Για το ότι γράφτηκε στη Ρουμανία πως πρόταση από την Πετρολούλ: «Όχι, δεν είχα κάποια πρόταση. Μπορούν να γράφουν ό,τι θέλουν. Δεν μπορώ να τους το απαγορεύσω κιόλας. Αλλά δεν είναι αλήθεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ