ΠΑΟΚ: «Με πάρτι κοιμηθήκαμε, με πάρτι θα ξυπνήσουμε!»

ΠΑΟΚ: «Με πάρτι κοιμηθήκαμε, με πάρτι θα ξυπνήσουμε!»

Στις 12:00 η ομάδα Νέων Κ19 του ΠΑΟΚ παίζει στην Τούμπα με τον Αστέρα Τρίπολης με ελεύθερη είσοδο και μετά το ματς θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος!

Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει πετύχει μοναδικά ρεκόρ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου! Κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα, με ρεκόρ καλύτερο (26-4-0 έναντι 24-6-0) από εκείνο της μοναδικής άλλης ομάδας ομάδα που πήρε το τρόπαιο χωρίς ήττα (τον Παναθηναϊκό του 1964), ενώ έγινε η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που πήρε αήττητη τον τίτλο και μετά κατέκτησε και το Κύπελλο κάνοντας το νταμπλ!

Παράλληλα η γυναικεία ομάδα πήρε το πρωτάθλημα όχι απλά αήττητη αλλά και μόνο με νίκες, ενώ τα πρωταθλήματα του κατέκτησαν και οι ομάδες Νέων Κ19 και Κ15!

Σήμερα (12/5) στις 12:00 το μεσημέρι, λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του νταμπλ από την ανδρική ομάδα, η Κ19 του ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης και μετά το τέλος του αγώνα θα πραγματοποιηθεί η απονομή στους πρωταθλητές του Δικέφαλου!

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, όπως ενημέρωσε πριν από λίγο η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στο twitter γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Καλημέρα σας! Με πάρτι κοιμηθήκαμε, με πάρτι θα ξυπνήσουμε! Στις 12:00 η πρωταθλήτρια ομάδα Νέων Κ19 του ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας και μετά το φινάλε του αγώνα παραλαμβάνει το τρόπαιό της. Είσοδος ελεύθερη. Σας περιμένουμε!»

Δείτε και τη σχετική ανάρτηση:

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1127479731169972224

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ