Γκαρσία: «Όνειρο αυτό που συμβαίνει φέτος στον ΠΑΟΚ»

Γκαρσία: «Όνειρο αυτό που συμβαίνει φέτος στον ΠΑΟΚ»

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για τον 2ο σερί τίτλο που κατέκτησε η ομάδα Νέων Κ19 του ΠΑΟΚ αλλά και για το νταμπλ της πρώτης ομάδας του Δικέφαλου.

Ο Πάμπλο Γκαρσία οδήγησε για δεύτερη διαδοχική χρονιά την ομάδα Νέων Κ19 του ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του τίτλου του αναπτυξιακού πρωταθλήματος της Super League. Ο Ουρουγουανός χαρακτήρισε όνειρο τη φετινή πορεία του Δικέφαλου.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Φέτος πήγαν όλα τέλεια. Πρώτα απ’ όλα, η πρώτη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι τόσο μεγάλος, αυτό που γίνεται φέτος, είναι σαν όνειρο. Πήραμε το Πρωτάθλημα, πήραμε και το Κύπελλο, είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για όλα τα παιδιά της ομάδας, τους προπονητές, τον κύριο Σαββίδη, τον κόσμο. Δούλεψαν πολύ και το άξιζαν.

Κι εμείς πήραμε το πρωτάθλημα αήττητοι με την ομάδα Νέων Κ19, σήμερα φτάσαμε τους 83 βαθμούς, είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία. Τα παιδιά αυτά έκαναν πολύ δουλειά, μακάρι κάποιοι να βρεθούν στην πρώτη ομάδα και κάποιοι να δοθούν δανεικοί για να γίνουν καλύτεροι.

Ήταν δύσκολο το σημερινό παιχνίδι, υπήρχε ζέστη, είχαμε κάποιες απουσίες, αλλά φέτος είναι όλα μια χαρά, έγινε αυτό που πρέπει.

Είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε παιδιά της Κ19 στην πρώτη ομάδα, αυτή είναι η δουλειά μας για να έχουμε παίκτες στο μέλλον. Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα, χρειάζεται βέβαια υπομονή. Οι παίκτες έχουν το ίδιο αίμα με τον ΠΑΟΚ, αγαπάνε τη φανέλα, ξέρουν την ομάδα.

Ο δικός μου στόχος είναι να γίνω καλός προπονητής, να βελτιώνομαι κάθε μέρα. Αυτή τη στιγμή ο στόχος μου είναι να ετοιμάζω παίκτες για την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Σίγουρα θέλω να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου, αυτό που θέλω τώρα είναι να βελτιώνομαι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ