Ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατέκτησε αήττητος το φετινό πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός κρατάει όμως το ρεκόρ της μοναδικής αήττητης ομάδας για μια ολόκληρη σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο πρώτος που κατέκτησε πρωτάθλημα αήττητος από το 1960 και μετά, κατόρθωμα που ως γνωστόν πέτυχε και ο φετινός ΠΑΟΚ. Οι πράσινοι όμως έχουν στην κατοχής τους το «απόλυτο» ρεκόρ.

Αυτό της αήττητης ομάδας σε όλα τα ματς των εγχώριων διοργανώσεων (πρωτάθλημα και Κύπελλο) σε μια σεζόν. Ήταν το 1964 όταν εκτός από το πρωτάθλημα, το τριφύλλι έκανε αήττητη πορεία και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Μπορεί να μην κατέκτησε το τρόπαιο, αφού το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά διεκόπη, με τις δύο ομάδες να μηδενίζονται, ωστόσο ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε χωρίς να υποστεί κάποια ήττα!

Αντίθετα με τα φετινά όπου ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατέκτησε το νταμπλ μετά την επικράτησή του επί της ΑΕΚ στον Τελικό, αλλά ηττήθηκε δύο φορές στο Κύπελλο από την Παναχαϊκή και τον Πανιώνιο, στερώντας του το ιστορικό και απλησίαστο όπως όλα δείχνουν, ρεκόρ του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ