Στην Ολλανδία μαζί με Βρουσάι και Παυλίδη ο Τσιμίκας (pic)

Στην Ολλανδία μαζί με Βρουσάι και Παυλίδη ο Τσιμίκας (pic)

Ο Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται στο Τίλμπουργκ της Ολλανδίας και συναντήθηκε με τον Μάριο Βρουσάι και τον Βαγγέλη Παυλίδη που αγωνίζονται στη Βίλεμ.

Ο Κώστας Τσιμίκας έκλεισε την Κυριακή τα 23 του χρόνια και επέλεξε να περάσει τα γενέθλια του στο Τίλμπουργκ της Ολλανδίας.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού είχε αγωνιστεί την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Βίλεμ και ζούσε στην ολλανδική πόλη, πριν επιστρέψει στους ερυθρόλευκους.

Στη Βίλεμ ο Τσιμίκας αναγεννήθηκε πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις, ενώ και τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού ήταν πολύ καλός και αγωνίστηκε σε αρκετά παιχνίδια.

Στο Τίλμπουργκ, όπου βρίσκεται για διακοπές ο Έλληνας μπακ, γιόρτασε μαζί με παλιούς του φίλους, αλλά και οπαδούς της Βίλεμ τα γενέθλια του, ενώ συναντήθηκε και με δύο ακόμα Έλληνες ποδοσφαιριστές, όπως δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο λόγος για τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό και νυν ποδοσφαιριστή της Βίλεμ, τον Μάριο Βρουσάι, αλλά και για τον Βαγγέλη Παυλίδη που επίσης αγωνίζεται στην ολλανδική ομάδα.

Δείτε την ανάρτηση του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ