Κάνιας: «Πρωταθλητές, αδέρφια, οικογένεια»

Κάνιας: «Πρωταθλητές, αδέρφια, οικογένεια»

Ο Κάνιας θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ και ήδη από χθες (13/5) έριξε γέφυρες για την παραμονή του.

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας μετά τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ το περασμένο Σάββατο τόνισε ότι θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ. Ήδη από χθες (13/5) έριξε γέφυρες για την παραμονή του και έγιναν οι πρώτες επαφές για ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Ισπανός έκανε και μια ανάρτηση στο Instagram γεμάτη συναίσθημα!

Σε αυτήν σημείωσε: «Για ακόμη μια χρονιά μπορούμε να φωνάξουμε ότι είμαστε οι Κυπελλούχοι για τρίτη συνεχόμενη σεζόν! Μια εκπληκτική και μαγική ημέρα για όλους μας. Ένα δεμένο σύνολο που έχει φέρει έναν μεγάλο σύλλογο στον δρόμο της δόξας. Όλοι σας είστε εκπληκτικοί. Είμαι ευγνώμων στον ΠΑΟΚ, που μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω τόσο εκπληκτικούς ανθρώπους! Δεν υπάρχουν λόγια. Πρωταθλητές. Αδέρφια. Οικογένεια».

«ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ»

Ο Κάνιας μιλώντας στο «metrosport» αποκάλυψε ότι ο Λουτσέσκου του είχε πει δύο μέρες πριν τον τελικό ότι θα παίξει βασικός: «Ο κόουτς μου είπε την Πέμπτη ότι θα παίξω στον τελικό και προετοιμαστήκαμε πολύ γι’ αυτό».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Το αξίζαμε και αυτό το Κύπελλο. Το θέλαμε πολύ, ήταν ένας ξεχωριστός κύκλος για πολλούς παίκτες που είμαστε τρία χρόνια εδώ και μαζί με εκείνους που έχουν προστεθεί πετύχαμε ό,τι πετύχαμε. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, είμαστε οικογένεια, αυτό το Κύπελλο, όπως και το Πρωτάθλημα, μας άξιζε. Όλα μας άξιζαν. Αυτή η ομάδα είναι απίστευτη».

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας; «Υπάρχουν καλοί άνθρωποι και επαγγελματίες παίκτες. Όλοι παίζαμε για ένα σκοπό, παίζαμε κάθε ματς σαν να είναι τελευταίο και το αποτέλεσμα το βλέπετε. Γράψαμε ιστορία με τον ΠΑΟΚ, μπήκαμε στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα, όπως επίσης ότι έχω πάρα πολλούς φίλους εδώ. Τους ευχαριστώ όλους για την στήριξη που μου έδωσαν και ιδιαίτερα ευχαριστώ τη σύζυγό μου και την οικογένειά μου που ήταν δίπλα μου».

Ο τρόπος που μιλούσε έμοιαζε σαν να αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ, αλλά ο 32χρονος Ισπανός έσπευσε να διευκρινίσει: «Μιλάω για το τώρα, δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει μετά. Είμαι εδώ τρία χρόνια, είναι πολύ ξεχωριστή αυτή η ομάδα για μένα. Δεν ξέρω αν θα μείνω, εύχομαι όμως στην οικογένεια του ΠΑΟΚ τα καλύτερα αν δεν μείνω. Αν είμαι εδώ, θα συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία».

Όσο για τον MVP της σεζόν, ο Ισπανός είπε: «Δεν είναι ένας παίκτης που πήρε το Κύπελλο ή το Πρωτάθλημα. Είναι όλη η ομάδα, όλος ο ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ