Ολυμπιακός: Στην Αυστρία για φιλικά μετά το Γκντανσκ

Ολυμπιακός: Στην Αυστρία για φιλικά μετά το Γκντανσκ

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι θα πάνε τελικά στην Αυστρία μετά το Γκντανσκ, για να δώσουν δυνατά φιλικά παιχνίδια όπως έχει ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός έψαξε διεξοδικά το θέμα των φιλικών παιχνιδιών του καλοκαιριού προκειμένου οι ερυθρόλευκοι να δώσουν αγώνες με δυνατούς αντιπάλους, στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας ενόψει των προκριματικών του καλοκαιριού.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, οι ερυθρόλευκοι θα μεταβούν τελικά στην Αυστρία μετά το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στο Γκντανσκ, για να δώσουν μια σειρά από δυνατά φιλικά ματς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να δώσουν οι ερυθρόλευκοι δυνατά φιλικά τεστ και γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε οι συνεργάτες του Πέδρο Μαρτίνς είχαν ψάξει διεξοδικά το θέμα των φιλικών αγώνων.

Θυμίζουμε πως μέλη του τεχνικού επιτελείου των ερυθρόλευκων έκαναν ταξίδια τον περασμένο μήνα και στην Ελβετία για να τσεκάρουν από κοντά κάποιες εγκαταστάσεις και τουρνουά αλλά τελικά όλα δείχνουν ότι οι ερυθρόλευκοι θα πάνε μετά την Πολωνία στην Αυστρία.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί ότι ο Ολυμπιακός θα μεταβεί στην Αυστρία για την διεξαγωγή φιλικών αγώνων και θα γίνουν γνωστές και οι ημερομηνίες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ