Τα τρόπαια στο σπίτι του Βιεϊρίνια (pic)

Τα τρόπαια στο σπίτι του Βιεϊρίνια (pic)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε στο σπίτι του Βιεϊρίνια τα δύο τρόπαια με την γυναίκα του Βάσω και την κόρη του Κριστίνα να τα σηκώνουν και να ευχαριστούν τους Ασπρόμαυρους.

Ο επίσημος ΠΑΟΚ θέλοντας να τιμήσει τον αρχηγό του για την συνεισφορά του τη φετινή χρονιά και λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει έστειλε τα δύο τρόπαια στο σπίτι του Αντρέ Βιεϊρίνια προκειμένου η οικογένεια του να βγει τις καθιερωμένες φωτογραφίες.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής, όπως είναι γνωστό βρίσκεται στην Πορτογαλία καθώς μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ξεκίνησε την αποκατάσταση. Από το αποχαιρετιστήριο πάρτι έλειπε η οικογένεια Βιεϊρίνια , έτσι λοιπόν αποφασίσθηκε τα τρόπαια να πάνε στο σπίτι ως μια κίνηση συμβολική με την ΠΑΕ με αυτό τον τρόπο να τιμά τον αρχηγό της.

«Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που για άλλη μια φορά φέρθηκε σαν πραγματική οικογένεια αφού κατανόησαν πλήρως την θέση μας και την απουσία μας λόγω των συνθηκών !!! Τα κύπελλα ήρθαν σπίτι μας και αυτό μας συγκίνησε πραγματικά !!! Ευχαριστούμε», ανέφερε στο μήνυμά της η Βάσω Βεργίδου – Βιεϊρίνια.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ