Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Με επιστολή αναμένεται να απαντήσει ο Αλαφούζος στην άρνηση των παικτών του ΠΑΟ για τις μειώσεις.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΟΦΗ: Επιστολή στην ΕΠΟ για τα μπαράζ με Πλατανιά

Η ΠΑΕ ΟΦΗ συνεχίζει την επιθετική πολιτική της, ζητώντας από την Ομοσπονδία να οριστούν την Τετάρτη οι έδρες των αγώνων.

ΟΦΗ: Επιστολή στην ΕΠΟ για τα μπαράζ με Πλατανιά | to10.gr

Την ώρα που την Τετάρτη (15/5) αναμένουμε την επικύρωση της βαθμολογίας της Football League η ΠΑΕ ΟΦΗ σκηραίνει την στάση της απέναντι στην ΕΠΟ. Συγκεκριμένα οι Κρητικοί ζητούν  από την Ομοσπονδία να ορίσει την Τετάρτη 15/5 τα παιχνίδια μπαράζ με τον Πλατανιά, υποστηρίζοντας ότι έχει ήδη περάσει αρκετός καιρός  από τη λήξη των πρωταθλημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναλυτικά η επιστολή που απέστειλε ο ΟΦΗ στην ΕΠΟ:

«Αιτούμαστε τη διεξαγωγή της κλήρωσης από την οποία θα προκύψει η έδρα των αγώνων μπαράζ, καθώς και τον άμεσο ορισμό των δύο αναμετρήσεων μεταξύ των ΠΑΕ “ΟΦΗ 1925” και “Πλατανιάς Χανίων”, την Τετάρτη 15/5/19. Ο λόγος του συγκεκριμένου αιτήματος είναι η αναγκαιότητα για άμεση διεξαγωγή των δύο αγώνων μπαράζ, καθώς έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την τελευταία αγωνιστική των πρωταθλημάτων “Super League” και “Football League”, γεγονός το οποίο δυσχεραίνει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Ήδη έχει ανατραπεί ο αρχικός προγραμματισμός για διεξαγωγή των αγώνων στις 15/5 και 19/5 και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, με δεδομένο ότι στις 26/6 έχουν προγραμματιστεί οι Ευρωεκλογές και οι Δημοτικές εκλογές».