Θέλει Γιάννου ο Ουζουνίδης, συζητήσεις με τους Κινέζους

Θέλει Γιάννου ο Ουζουνίδης, συζητήσεις με τους Κινέζους

Ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει δανεισμό του Γιάννου, με την προϋπόθεση να πληρώνεται από την Γκουανγκζού. Η παρουσία του στη Λεωφόρο και ο στόχος του Μουντιάλ. To10.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε στην Τούμπα χωρίς σέντερ φορ στη 18αδα του, αφού η απουσία του Γκιγιέρμο Μολίνς στέρησε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη τον μοναδικό επιθετικό (μαζί με τον νεαρό Πίσπα) που του έχει απομείνει, μετά την αποχώρηση του Τσάβες.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού προσπαθεί με διάφορα τρικς και με ψευτοεννιάρια να λύσει το θέμα που έχει δημιουργηθεί, όμως το πρόβλημα είναι τεράστιο για τους πράσινους και φάνηκε και στην Τούμπα που δεν κατάφεραν επί της ουσίας να δημιουργήσουν ούτε ευκαιρία προς την εστία του Πασχαλάκη. Ο Μολίνς, μάλιστα, αναμένεται να εμφανιστεί από το 2018 πάλι, αφού το πρόβλημα με τους προσαγωγούς ίσως να του στερήσει τη συμμετοχή στα ματς με Ξάνθη (πρωτάθλημα) και Λαμία (Κύπελλο), ενώ έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο ματς με τον Πλατανιά για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου.

Ο Ουζουνίδης ψάχνει πλέον για κάποια φθηνή λύση ενός σέντερ φορ, κυρίως από το εξωτερικό και η πρώτη του επιλογή είναι ο Απόστολος Γιάννου, για τον οποίο έγινε προσπάθεια να αποκτηθεί και το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Γιάννου, μάλιστα, βρέθηκε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο ματς με τον Πανιώνιο, φουντώνοντας τις φήμες, ενώ είναι σημαντικό να πούμε ότι δεν θέλει να μένει ανενεργός, αφού η Αυστραλία, με την οποία είναι διεθνής, θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ και θέλει ο ίδιος να βρίσκεται εκεί. Το πρωτάθλημα στην Κίνα αρχίζει τον Μάρτιο και ο Γιάννου θα χάσει πολύτιμο χρόνο αν παραμείνει στην Γκουανγκζού.

Βεβαίως, τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα για τον Παναθηναϊκό. Θα συζητήσει με τον κινέζικο σύλλογο να αποκτήσει δανεικό τον Απόστολο Γιάννου, με την προϋπόθεση το μεγαλύτερο μέρος (αν όχι όλο) του αρκετά μεγάλου συμβολαίου του να το πληρώνει ο σύλλογος που ανήκει και όχι ο Παναθηναϊκός. Μόνο σε αυτή την περίπτωση μπορεί να προχωρήσει κάτι, αφού ο Παναθηναϊκός δεν έχει τα οικονομικά περιθώρια αυτή τη στιγμή για να αποκτήσει τον 27χρονο επιθετικό με άλλο τρόπο.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα κουβέντες με την πλευρά του κινέζικου συλλόγου, αφού θέλουν να γνωρίζουν τις προθέσεις τους, προκειμένου να μην χαθεί άλλος χρόνος, αφού ο Ουζουνίδης καίγεται για την απόκτηση επιθετικού.

Από την άλλη, βεβαίως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι πάντα ορατός ο κίνδυνος να επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών στους «πράσινους». Κάτι που, εφόσον συμβεί, θα ανατρέψει όλα τα παραπάνω και θα βάλει ένα ακόμη μεγαλύτερο αγκάθι στους ανθρώπους που προσπαθούν να κρατήσουν όρθιο τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ