ΑΕΚ: Τι «παίζει» με Τσόσιτς;

ΑΕΚ: Τι «παίζει» με Τσόσιτς;

Οι κοινές παρουσίες και έξοδοι Ούρος Τσόσιτς και Γιαννάκη Παπαδόπουλου έχουν συζητηθεί αρκετά

Στην ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ για την επόμενη σεζόν φαίνεται ότι δεν χωρά ο Ούρος Τσόσιτς. Το είπε στον Νίκο Λυμπερόπουλο, το είπε και στον Δημήτρη Μελισσανίδη ο Χιμένεθ. Αρα όλα δείχνουν ότι ο Σέρβος στόπερ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τα Σπάτα. Αλλωστε στη διετία του εκεί κινήθηκε περισσότερο στη μετριότητα, παρά ικανοποίησε. Και ας έχει συμβόλαιο, και ας τον «έδεσε» η ΑΕΚ μέχρι το 2021 ενεργοποιώντας το +1 στο συμβόλαιο του. Δεν ενθουσιάστηκε ουδείς.

Για αυτό και ο Ανδαλουσιανός τεχνικός ζήτησε δύο στόπερ στην πρόσφατη συνάντηση του με τα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ. Ενα βασικό στόπερ, με πρώτο στόχο τον Ογκνιέν Βράνιες και έναν συμπληρωματικό για να «γεμίσει» το ρόστερ μετά την αποχώρηση του Βασίλη Λαμπρόπουλου.

Ωστόσο, εδώ τίθεται το θέμα τι κάνει η ΑΕΚ για τον Τσόσιτς. Θα του λύσει το συμβόλαιο; Είναι εύκολο; Υπάρχει διάθεση να το κάνει; Και τα ερωτήματα μαζεύονται πολλά μετά τις πολλές κοινές εμφανίσεις του συμβουλάτορα του Μελισσανίδη, Γιάννη Παπαδόπουλου με τον Τσόσιτς συχνά – πυκνά στα Νότια Προάστια. Και σε μαγαζιά που υπάρχει αρκετός κόσμος και είναι δεδομένο ότι θα συζητηθεί η παρουσία τους εκεί.

Τι μήνυμα θέλει να περάσει ο Γιαννάκης στον Χιμένεθ; Τι ξέρει και τι δεν ξέρει ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τις συναντήσεις που γίνονται βραδυνές ώρες σε γνωστά μαγαζιά της παραλιακής; Ας φροντίσουν να μάθει. Και ο Χιμένεθ και ο Μελισσανίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ