Μετράει μέρες στην ΚΕΔ ο Περέιρα

Μετράει μέρες στην ΚΕΔ ο Περέιρα

Μετά και τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, το κλίμα είναι βαρύ για τον αρχιδιαιτητή Μέλο Περέιρα, που αναμένεται να αποχωρήσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο από το πόστο του.

Ήταν «στραβό» το κλίμα για τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα, αλλά η τεράστια γκέλα μετά την αλλαγή της σύνθεσης της διαιτητικής ομάδας του τελικου Κυπέλλου και η… αβλεψία του να ενημερώσει ΕΠΟ, ομάδες και Τύπο φαίνεται να βάζει τίτλους τέλους στην παρουσία του Πορτογάλου στην Ελλάδα.

Επίκειται ψηφοφορία στην ΕΠΟ για να αποφασιστεί αν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Περέιρα ως προέδρου της ΚΕΔ, αλλά σύμφωνα με την Live Sport αναμένεται αρνητική ετυμηγορία. Οι περισσότεροι «μεγάλοι» του ελληνικού πρωταθλήματος δεν στηρίζουν τον Πορτογάλο και το αποτέλεσμα με έναν πρώτο απολογισμό αναμένεται να είναι αρνητικό.

Ο Περέιρα που έχει αντιληφθεί την κατάσταση ωστόσο, ίσως επιλέξει την εθελούσια έξοδο, δηλώνοντας πως δεν επιθυμεί ο ίδιος την ανανέωση της συνεργασίας του, προλαβαίνοντας τις εξελίξεις και τη ψηφοφορία που σίγουρα θα «μουτζούρωνε» το όνομα αλλά και το βιογραφικό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ