Επιστρέφει στην Αθήνα ο Μαρτίνς

Επιστρέφει στην Αθήνα ο Μαρτίνς

Ο προπονητής του Ολυμπιακού γυρίζει την Τετάρτη στην Αθήνα και πάει αμέσως στο Ρέντη. Οι κινήσεις για το πλάνο της προετοιμασίας και οι επαφές με την διοίκηση για την πορεία των μεταγραφών

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς πέρασε κάποιες μέρες ξεκούρασης στην πατρίδα του, αν και θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν έπαψε ν’ ασχολείται με τα θέματα της ομάδας του ούτε τις μέρες που βρίσκεται στην Πορτογαλία.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων ήταν σε «ανοιχτή γραμμή» με την διοίκηση των πειραιωτών και τους στενούς του συνεργάτες για να έχει άμεση ενημέρωση για όλα τα ζητήματα και όχι μόνο για τις μεταγραφικές κινήσεις.

Ο Μαρτίνς επιστρέφει άμεσα στην Ελλάδα, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος προπονητής θα γυρίσει το απόγευμα της Τετάρτης στην χώρα μας και θα πάει αμέσως στο Ρέντη.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα έχει τις επόμενες μέρες συναντήσεις με τους στενούς του συνεργάτες ώστε να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την καλοκαιρινή προετοιμασία των πειραιωτών.

Γίνεται βέβαια εύκολα αντιληπτό ότι ο Μαρτίνς θα έχει συναντήσεις και με τους διοικούντες την ομάδα του λιμανιού, για να συζητήσει τις εξελίξεις στο μεταγραφικό πεδίο.

Ο Ολυμπιακός έχει κρατήσει τον Σα και είναι σε διαδικασία υλοποίησης δύο ακόμα μεταγραφών. Θα συζητήσει αυτές τις μέρες με τον Φορτούνη για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών και ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πολλούς λόγους να αισθάνεται ικανοποιημένος από την πορεία των πραγμάτων.

Η επιστροφή του Μαρτίνς στην Ελλάδα αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις και στο θέμα της απόκτησης επιθετικού, καθώς οι συζητήσεις που θα έχει ο Πορτογάλος προπονητής με τους ιθύνοντες του συλλόγου θα είναι και για το θέμα της απόκτησης σέντερ φορ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ