Μασούντ : Προπονείται με την Λας Πάλμας

Μασούντ : Προπονείται με την Λας Πάλμας

Ο Ιρανός μέσος του Πανιωνίου, Σουτζέι Μασούντ, είναι στην Ισπανία και κάνει προπονήσεις στην Λας Πάλμας, περιμένοντας την... ΑΕΚ!

Στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στα Κανάρια Νησιά βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Σοτζέι Μασούντ. Ο μέσος του Πανιωνίου κάνει προπονήσεις με την Λας Πάλμας εκμεταλλευόμενος τις γνωριμίες που έχει στον σύλλογο, καθώς είχε αγωνιστεί στην τοπική ομάδα την αγωνιστική περίοδο πριν από τέσσερα χρόνια.

Ο Ιρανός είναι εκτός πλάνων στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, μετά τα όσα είχαν γίνει στον αγώνα με την Ξάνθη και θ’ αποτελέσει παρελθόν τον Γενάρη από τον Πανιώνιο. Για την ακρίβεια, το πιθανότερο είναι ότι το συμβόλαιό του θα λυθεί άμεσα, όπως και αυτό του Βαγγέλη Οικονόμου, ο οποίος επίσης θα αποχωρήσει.

Η ΑΕΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ιρανού επιτελικού μέσου και αναμένονται εξελίξεις τον Ιανουάριο. Οι Ισπανοί πάντως αναφέρουν πως ο Μασούντ θα συνεχίσει να προπονείται με την Λας Πάλμας, μέχρι να λύσει τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι η ισπανική ομάδα έβγαλε και ανακοίνωση για την παρουσία του Μασούντ στις προπονήσεις, αναφέροντας πως ο μέσος των κυανέρυθρων θα μείνει στα Κανάρια Νησιά για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ