Ελ Καντουρί: «Με Λουτσέσκου ο ΠΑΟΚ θα μπει στους ομίλους του Champions League»

Ελ Καντουρί: «Με Λουτσέσκου ο ΠΑΟΚ θα μπει στους ομίλους του Champions League»

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί τόνισε ότι η παρουσία του Λουτσέσκου έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να φτάσει ο ΠΑΟΚ στο νταμπλ.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ήταν να φύγει από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο για να επιστρέψει στην Ιταλία, αλλά τελικά ο Λουτσέσκου τον έπεισε να μείνει και δικαιώθηκε! Ο Μαρονικός κατέκτησε το νταμπλ με τον Δικέφαλο και μιλώντας στο «Metropolis 95,5» αποθέωσε τον Ρουμάνο τεχνικό.

Αρχικά για το πώς περνάει αυτές τις ημέρες αφότου ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ είπε: «Απολαμβάνω τις ημέρες στην Ελλάδα για λίγες μέρες ακόμη, μετά θα πάω διακοπές. Είναι πολύ καλός τρόπος να πας διακοπές ως νταμπλούχος, είναι το μάξιμουμ που μπορούσαμε να πετύχουμε τη φετινή χρονιά, αν εξαιρέσουμε την πορεία στο Europa League όπου μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Καταλαβαίνω πως είναι να νιώθεις νταμπλούχος όταν συναντώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ έξω».

Για το μυστικό της επιτυχίας του νταμπλ: «Νομίζω το μυστικό ήταν η ομάδα, δεν χάσαμε τη συγκέντρωσή μας από την αρχή μέχρι τέλους, όποιος και να αγωνιζόταν είτε έπαιζε είτε όχι ήμασταν ενωμένοι. Φυσικά μας βοήθησαν και οι οπαδοί που μας στήριξαν όλη τη χρονιά».

Για τους MVP της χρονιάς: «Δεν το κάνω αυτό, δεν μου αρέσει αυτό, δεν το έκανα ούτε στη Νάπολι όταν στη σεζόν ο Ιγκουαΐν έβαλε 36 γκολ. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι το σημαντικό, αυτοί που παίζουν λιγότερο βοηθούν μέσα στην εβδομάδα να παραμένουν όλοι ανταγωνιστικοί και να μένει η ομάδα σε υψηλό επίπεδο».

Για τον επόμενο στόχο του ΠΑΟΚ, την είσοδο στους ομίλους του Champions League: «Νομίζω πως έχουμε την ποιότητα να το πετύχουμε, η Ευρώπη είναι διαφορετική διοργάνωση. Έχω καλό προαίσθημα, ελπίζω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το Champions League είναι η καλύτερη διοργάνωση στον κόσμο ακόμη και πάνω από τον Παγκόσμιο Κύπελλο».

Για τον Λουτσέσκου και αν μπορεί να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στους ομίλους και πως είναι αυτός που τον κράτησε τον χειμώνα στη Θεσσαλονίκη: «Είναι ένας προπονητής που μας κράτησε ενωμένους και συγκεντρωμένους στον στόχο, η ομάδα βελτιώνεται με τον Λουτσέσκου εδώ και δύο χρόνια και σίγουρα μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στους ομίλους. Είναι νωρίς να πω αν θα μείνω, είχα δύσκολα δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ γιατί είχα τόσους τραυματισμούς που δεν είχα ποτέ στην καριέρα μου. Περνάω όμως πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη, θα έχω να το λέω πως είμαι σε ένα φανταστικό γκρουπ, τώρα με ενδιαφέρει να απολαύσω τις διακοπές μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ