Γύρισε Ελλάδα και πήγε Ρέντη ο Μαρτίνς

Γύρισε Ελλάδα και πήγε Ρέντη ο Μαρτίνς

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς επέστρεψε στην Ελλάδα και πήγε αμέσως στο Ρέντη. Από νωρίς το πρωί στο προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων ο Πορτογάλος, συναντήθηκε με Μοντέστο και Καρεμπέ

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι από το πρωί της Τρίτης στην Ελλάδα καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού αποφάσισε να γυρίσει μια μέρα νωρίτερα στην χώρα μας.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο 49χρονος προπονητής των ερυθρόλευκων δεν έχασε ούτε… λεπτό και πήγε αμέσως στο Ρέντη.

Ο Μαρτίνς ήταν λοιπόν από νωρίς σήμερα το πρωί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του λιμανιού, με διάθεση για δουλειά σε όλα τα επίπεδα.

Από τις μεταγραφικές εξελίξεις μέχρι την διευθέτηση των λεπτομερειών για την καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί κι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι ο προπονητής των πειραιωτών συναντήθηκε στο Ρέντη με τον Φρανσουά Μοντέστο και τον Κριστιάν Καρεμπέ, όπως επίσης και με στενούς τους συνεργάτες στο τεχνικό επιτελείο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τα είπε γι’ αρκετή ώρα με τον Καρεμπέ και τον Μοντέστο και οι τρεις άνδρες συζήτησαν για πολλά θέματα που αφορούν την ομάδα του λιμανιού.

Προφανώς και θα έγινε συζήτηση και για τις μεταγραφικές εξελίξεις καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν μπει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση δύο μεταγραφών (Μπρούνο και Σεμέδο) αλλά φυσικά δεν σταματούν εδώ και συνεχίζουν τις κινήσεις τους στο μεταγραφικό πεδίο.

Ο Μαρτίνς αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να πάρει οριστικές αποφάσεις που αφορούν και τους παίκτες από την ακαδημία που θα δώσουν το παρών στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας και θα ενημερώσει σχετικά τους νεαρούς ερυθρόλευκους.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί και μια συνάντηση μεταξύ των ιθυνόντων του συλλόγου και του προπονητή, όπου θα συζητηθούν με λεπτομέρειες η πορεία των μεταγραφικών κινήσεων του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ