«Πρόταση σε Ιτουράσπε ο ΠΑΟΚ»

«Πρόταση σε Ιτουράσπε ο ΠΑΟΚ»

Η μεγαλύτερη εφημερίδα στη χώρα των Βάσκων επιβεβαιώνει το «μπάσιμο» των νταμπλούχων για τον διεθνή κεντρικό χαφ της Μπιλμπάο. Και μιλά για πρόταση

Το αποκάλυψε την Κυριακή to10.gr. Δίχως… περιστροφές και «δικλείδες ασφαλείας» από εκείνες που οι δημοσιογράφοι χρησιμοποιούν σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο ΠΑΟΚ θέλει να ενισχύσει ποιοτικά την μεσαία γραμμή του, και έχει «σταντ μπαι» τον Άντερ Ιτουράσπε ως ότου κάνει την τελική προσπάθεια για την απόκτηση του Ολιβέιρα από την Πόρτο. Με πρόταση και όχι κάτι… φιλολογικό.

Σήμερα, δύο μέρες μετά, η μεγαλύτερη εφημερίδα της χώρας των Βάσκων, η έγκυρη Εl Correo, επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ μέχρι κεραίας. Αναφέρεται στο θερμό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 30άχρονο μέσο, ο οποίος ετοιμάζεται να ανοίξει τα πανιά του προς άλλα ποδοσφαιρικά λιμάνι. Ο κύκλος του στο Μπιλμπάο έκλεισε. Ο ίδιος όμως είναι σε μια ηλικία που πολύ λογικά έχει μπροστά του την ευκαιρία για ένα ακόμη πολύ καλό συμβόλαιο. Και όπως φαίνεται ο Δικέφαλος του Βορρά έσπευσε να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία.

Σύμφωνα λοιπόν με την El Correo, ο αμυντικός μέσος της Αθλέτικ όντας ελεύθερος έχει ήδη τις πρώτες προσφορές στα χέρια του για την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Και ανάμεσα σε αυτές είναι εκείνη του ΠΑΟΚ. Η πρόκληση της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής του Μαρσέλο Μπιέλσα, μια «κολώνα» στο οικοδόμημα που ακολούθησε από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Μια περίπτωση τύπου… Ορμπάιθ για να θυμηθούμε παλιότερα την αντίστοιχη επιλογή του Ολυμπιακού με τον χαρισματικό Βάσκο που βρέθηκε στον Πειραιά την περίοδο 2011-12.

Από πλευράς ΠΑΟΚ δεν έχει ουσιαστικά διαρρεύσει κάτι για την υπόθεση, πέρα από μια απάντηση του Γιώργου Σαββίδη στα social media κατόπιν σχετικού ερωτήματος φιλάθλων. Σε αυτές τις περιπτώσεις όμως οι διοικήσεις των ομάδων σπανίως επιβεβαιώνουν. Και αυτό θα το καταλάβαινε ακόμη και κάποιος που μόλις τελείωσε την πρώτη του μέρα ως μαθητής σε σχολή δημοσιογραφίας.

Την υπόθεση Ιτουράσπε χειρίζεται προσωπικά ο Μάριο Μπράνκο. Έχει επικοινωνήσει αρκετές φορές με τον ατζέντη του Ιτουράσπε, έχουν συμφωνήσει στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου και τα χρήματα αλλά του έχει ζητήσει να κάνει λίγη υπομονή διότι πρέπει να ξεκαθαρίσει κάτι. Αυτό το «κάτι» προφανώς είναι ο γρίφος της μεσαίας γραμμής. Εκείνος που πέραν του Ολιβέιρα, περιλαμβάνει και τα ονόματα των Σάκχοφ και Κάνιας…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ