«Στον Ολυμπιακό ο Βαλμπουενά»

«Στον Ολυμπιακό ο Βαλμπουενά»

Στην Τουρκία το έχουν πλέον σίγουρο πως ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι παίκτης του Ολυμπιακού, αποκαλύπτοντας μάλιστα και όρους του συμβολαίου μεταξύ του Γάλλου και των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός έχει πολύ ψηλά στη λίστα του τον Ματιέ Βαλμπουενά και οι προσπάθειες να πειστεί ο Γάλλος να πει το «ναι», είχαν ενταθεί το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα από χτες  (21/5) άρχισε να αναφαίνεται η πρόθεση του Γάλλου να αγωνιστεί στα ερυθρόλευκα τη νέα σεζόν.

Στον Ολυμπιακό τηρούν σιγή ιχθύος επί του θέματος, μιας και τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο, αλλά η γενική αίσθηση που διέρρεε είναι θετική.

Οι Τούρκοι από την πλευρά τους είναι πολύ πιο σίγουροι για τη μεταγραφή αυτή, με δημοσιεύματα να δίνουν και να παίρνουν αναφέροντας την οριστική συμφωνία του φαντεζί εξτρέμ με τους Πειραιώτες. Μάλιστα γίνεται λόγος πως έχουν πέσει ήδη οι υπογραφές σε συμβόλαιο ενός έτους μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών ήταν σκληρές, ενώ την κίνηση ματ φέρεται να έκανε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που κατάφερε να πείσει την ομάδα του, Φενέρμπαχτσε να αφαιρέσει τον όρο που είχε στο συμβόλαιό του και προέβλεπε την αυτόματη ανανέωσή του σε περίπτωση που συμπλήρωνε 25 συμμετοχές. Αυτόματα ο παίκτης ήταν ελεύθερος να υπογράψει στην ομάδα της αρεσκείας του και αυτή φαίνεται να είναι ο Ολυμπιακός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ