Κούγιας: «Με πήρε ο Μελισσανίδης και με απείλησε για τον Κομίνη»

Κούγιας: «Με πήρε ο Μελισσανίδης και με απείλησε για τον Κομίνη»

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ κατήγγειλε ότι δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα από τον Δ. Μελισσανίδη, για τη δήλωση που έκανε για το πέναλτι που έδωσε ο Κομίνης στο ΟΦΗ – Πλατανιάς.

Απειλητικό τηλεφώνημα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη καταγγέλλει ότι δέχθηκε ο Αλέξης Κούγιας!

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας δήλωσε ότι δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, λίγη ώρα μετά την τοποθέτησή του για το πέναλτι που έδωσε ο Γιώργος Κομίνης στον αγώνα μπαράζ του ΟΦΗ με τον Πλατανιά.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ του τηλεφώνησε και τον απείλησε για τη δήλωση που έκανε για τον Ηπειρώτη ρέφερι.

«Επειδή όταν οδηγώ και όταν δεν βρίσκομαι στα δικαστήρια, απαντώ σε όλες τις κλήσεις μου σε ανοικτή ακρόαση, οι άνθρωποι που ήταν στο αυτοκίνητο μου άκουσαν τις γυναικουλίστικες απειλές του, για την δήλωση που έκανα για τον Κομίνη με αφορμή το μαϊμού πέναλτι που έδωσε εις βάρος του Πλατανιά στο σημερινό μπαράζ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κούγιας.

Υπενθυμίζουμε ότι το αφεντικό των Βυσσινί, κατά τη διάρκεια της κρητικής μονομαχίας σχολίασε με καυστικό τρόπο το πέναλτι – φάντασμα που έδωσε ο Κομίνης. «Ο Κομίνης που έβγαλε μαϊμού πρωταθλητή, έκανε και πάλι το θαύμα του. Τέτοιο πέναλτι δεν θα το έδινε ούτε ο πιο στημένος οπαδός διαιτητής του ΟΦΗ», είχε τονίσει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η δήλωση του Κούγια:

«Πριν από λίγα δευτερόλεπτα με πήρε τηλέφωνο στο κινητό μου από απόκρυψη αυτή η αντρούκλα, ο νιάου νιάου η γατούλα – τίγρης έντιμος επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης.

Επειδή όταν οδηγώ και όταν δεν βρίσκομαι στα δικαστήρια, απαντώ σε όλες τις κλήσεις μου σε ανοικτή ακρόαση, οι άνθρωποι που ήταν στο αυτοκίνητο μου άκουσαν τις γυναικουλίστικες απειλές του, για την δήλωση που έκανα για τον Κομίνη με αφορμή το μαϊμού πέναλτι που έδωσε εις βάρος του Πλατανιά στο σημερινό μπαράζ.

Επειδή εγώ δεν έχω μάθει στην ζωή μου ούτε από απόκρυψη να παίρνω τηλέφωνο και να απειλώ. Επειδή τον Μελισσανίδη τον γνωρίζω από τότε που ήταν δάσκαλος σχολής οδηγών στην Νίκαια.

Επειδή τον γνωρίζω από τον αείμνηστο «Γιαννέα» του οποίου ήμουν δικηγόρος. Επειδή πολύ σύντομα θα προσδιοριστεί και η δίκη για την επίθεση εις βάρος μου από τους μπράβους του στην Βουλιαγμένη.

Επειδή όπως έχω δηλώσει τον σιχαίνομαι και σαν άνθρωπο και σαν αθλητικό παράγοντα. Δημοσιοποιώ αυτή την κατινίστικη συμπεριφορά του και του συστήνω αυτά να τα κάνει σε άλλους ανθρώπους και όχι σε μένα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ