Δεν το παρατάει για Μπεργκ ο Ολυμπιακός

Δεν το παρατάει για Μπεργκ ο Ολυμπιακός

Ο Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού μιας και η προοπτική της Ελλάδα εξακολουθεί να συγκινεί αυτός και την οικογένειά του.

Ο Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται κοντά στο να υπογράψει στο Κατάρ και την Αλ Αχλί όπως διαβάσατε από το «10». Ωστόσο σύμφωνα με την Sportime υπάρχει ακόμα ένα παράθυρο επιστροφής του στην Ευρώπη και την Ελλάδα και ο Ολυμπιακός προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί.

Ο Σουηδός έχει στο «περίμενε» του Καταριανούς καθώς θέλει να δει τι έχει να του προσφέρει ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν σύμφωνα με το δημοσίευμα μια ύστατη προσπάθεια να πλησιάσει τα «θέλω» του πρώην πράσινου στράικερ που περιλαμβάνουν ένα… παχυλό συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Η οικογένεια του Μπεργκ όσο και ο ίδιος ο διεθνής Σουηδός επιθετικός δεν βλέπουν με καθόλου κακό μάτι την επιστροφή τους στην Ελλάδα και το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα βρεθεί η χρυσή τομή σε αυτά που επιθυμεί ο παίκτης και αυτά που δύναται να προσφέρει ο Ολυμπιακός, με τις εξελίξεις, καλές ή κακές να είναι προ των πυλών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ