«Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Αλιπούρ» (vids)

«Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Αλιπούρ» (vids)

Ποιος είναι ο Ιρανός επιθετικός της Περσέπολις, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ!

Την περίπτωση του 24χρονου στράικερ της Περσέπολις, Αλί Αλιπούρ, φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Ο Ιρανός επιθετικός έχει ύψος 1.81 μ. και αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή, ωστόσο, τη φετινή σεζόν σε αρκετούς αγώνες χρησιμοποιήθηκε και στα πλάγια.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η «Ωρα των Σπορ», το όνομα του διεθνούς επιθετικού της Περσέπολις βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ και είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται από τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τους συνεργάτες του.

Ο Αλιπούρ, ο οποίος αγωνίζεται στην Περσέπολις από το 2015, τη φετινή σεζόν έπαιξε συνολικά σε 37 αγώνες και είχε απολογισμό 15 γκολ και 4 ασίστ σε 3.324 λεπτά συμμετοχής. Το συμβόλαιό του με την ομάδα του Ιράν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει από τις Νασάι Μαζανταράν, Στιλ Αζίν (2011-12), Ταρμπιάτ (2012-13) και Ραχ Αχάν (2013-15).

O 24χρονος στράικερ έχει παίξει 2 φορές με την εθνική ομάδα του Ιράν, όπου κλήθηκε για πρώτη φορά από τον Κάρλος Κεϊρόζ. Ο έμπειρος τεχνικός τον είχε «τσεκάρει» στην Κ20 και το 2018 του έδωσε την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ