Κοντά στον Ολυμπιακό ο Εντουάρντο

Κοντά στον Ολυμπιακό ο Εντουάρντο

Οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του Βραζιλιάνου μέσου Εντουάρντο, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία και αναμένονται άμεσα οι εξελίξεις

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Εντουάρντο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν πληροφορίες από την Πορτογαλία και αναμένονται άμεσα οι εξελίξεις στην υπόθεση του Βραζιλιάνου μέσου.

Οι πειραιώτες έκαναν τις τελευταίες μέρες τις αποφασιστικές κινήσεις για την υλοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής, καθώς ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια στην διοίκηση των ερυθρόλευκων, για την αξία του νεαρού μέσου.

Ο 24χρονος κεντρικός μέσος είναι μεταγραφική εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, μετά την πολύ καλή χρονιά που έκανε στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Μπελενένσες. Ο λατιναομερικάνος μέσος ήταν δανεικός στην πορτογαλική ομάδα από την Ιντερνασιονάλ κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ενδιαφέρον για την απόκτηση του έδειξαν τόσο η Σπόρτινγκ Λισαβόνας όσο και η Μπράγκα.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς έχει σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για τον παίκτη και στις συζητήσεις που έκανε με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού, έκανε λόγο για δημιουργικό μέσο που μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τους ερυθρόλευκους.

Ο Μαρτίνς έψαξε πολύ το συγκεκριμένο θέμα και έκανε θερμή εισήγηση για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής. Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο Μαρτίνς θέλει να συνεργάζεται με Βραζιλιάνους παίκτες κι αυτό είναι ένα στοιχείο που δεν περνά απαρατήρητο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος έκανε μια γεμάτη σεζόν στην Πορτογαλία με την φανέλα της Μπελενένσες, καθώς είχε 29 συμμετοχές. Πέτυχε δύο γκολ ενώ είχε και δύο ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ