ΑΕΚ: Αρέσει στον Καρντόσο ο Αλιπούρ

ΑΕΚ: Αρέσει στον Καρντόσο ο Αλιπούρ

Με την επισημοποίηση της συμφωνίας της με τον Μιγκέλ Καρντόσο, αναμένεται να προχωρήσει τον σχεδιασμό της η ΑΕΚ με τον Ιρανό, Αλί Αλιπούρ να εξετάζεται σοβαρά για την επίθεση.

Η ΑΕΚ θα ενισχυθεί στην επίθεση και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτή του Ιρανού επιθετικού της Περσέπολις, Αλί Αλιπούρ.

Ο 24χρονος άσος που αγωνίζεται και ως εξτρέμ αρέσει και στον εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, νέο προπονητή της Ένωσης, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να έχει θετική άποψη σύμφωνα με την «Ωρα των Σπορ» και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Ο Αλιπούρ, ο οποίος αγωνίζεται στην Περσέπολις από το 2015, τη φετινή σεζόν έπαιξε συνολικά σε 37 αγώνες και είχε απολογισμό 15 γκολ και 4 ασίστ σε 3.324 λεπτά συμμετοχής. Το συμβόλαιό του με την ομάδα του Ιράν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει από τις Νασάι Μαζανταράν, Στιλ Αζίν (2011-12), Ταρμπιάτ (2012-13) και Ραχ Αχάν (2013-15).

O 24χρονος στράικερ έχει παίξει 2 φορές με την εθνική ομάδα του Ιράν, όπου κλήθηκε για πρώτη φορά από τον Κάρλος Κεϊρόζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ