Ολυμπιακός: Νέα πρόταση για Σκρτελ

Ολυμπιακός: Νέα πρόταση για Σκρτελ

O Ολυμπιακός δεν εγκαταλείπει την υπόθεση του Μάρτιν Σκρτελ και επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση προκειμένου να αποσπάσει το «ναι» του αμυντικού της Φενέρμπαχτσε.

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να φέρει και τον Μάρτιν Σκρτελ στο λιμάνι φαίνεται πως είναι ο Ολυμπιακός!

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι «ερυθρόλευκοι» επανήλθαν με νέα βελτιωμένη πρόταση στον πρώην αμυντικό της Λίβερπουλ.

Ο 34χρονος στόπερ παρουσιαζόταν έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε για 1+1 χρόνια κάτι που όμως δεν συνέβη μιας και είχε επαφές και με άλλες ομάδες τόσο από την Αγλλία όσο και από την Ιταλία, όπως η Πάρμα.

Έτσι μπήκε στο… κόλπο και ο Ολυμπιακός με νέα βελτιωμένη πρόταση και πλέον περιμένουν την απάντηση του Σλοβάκου αμυντικού ελπίζοντας ότι θα είναι θετική.

Αντίθετα θετικά δεν φαίνεται πως είναι τα νέα από την υπόθεση του Μπρούνο καθώς η Λασκ Λιντς στην οποία επέστρεψε μετά το δανεισμό του στον Ατρόμητο ο Βραζιλιάνος, δεν έμεινε ικανοποιημένη από την πρόταση των Πειραιωτών οι οποίοι περιμένουν πλέον την αντιπρόταση των αυστριακών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ