Έρχεται Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα ο Σούντγκρεν

Έρχεται Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα ο Σούντγκρεν

Η ημερομηνία άφιξης του Σουηδού στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη έχει «κλειδώσει».

Την πρώτη του προσθήκη για την ερχόμενη σεζόν φαίνεται πως θα κάνει την επόμενη εβδομάδα ο Άρης και αυτή θα είναι του Ντάνιελ Σούντγκρεν. Όπως έχει γίνει γνωστό, οι κίτρινοι έχουν συμφωνήσει με τον Σουηδό πριν τη λήξη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και τώρα απομένουν τα τυπικά για την επίσημη ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Ο 28χρονος δεξιός μπακ, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ΑΙΚ Στοκχόλμης, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την επόμενη Τρίτη 4 Ιουνίου. Αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και συζητήσει κάποιες τελικές λεπτομέρειες, θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τη νέα του ομάδα.

Παράλληλα, θα κάνει μια πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους της ομάδας και θα δει από κοντά τις εγκαταστάσεις του Κλεάνθης Βικελίδης και του προπονητικού κέντρου των κίτρινων στο Ν. Ρύσιο.

Να σημειωθεί πως ο παίκτης εμφανίζεται ιδιαίτερα φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα στις συμμετοχές του στο σουηδικό πρωτάθλημα, που βρίσκεται σε εξέλιξη, έχοντας μάλιστα πετύχει σειρά γκολ και παρουσιάζοντας ευστοχία στην εκτέλεση πέναλτι, κομμάτι στο οποίο ο Άρης την προηγούμενη σεζόν έδειξε ότι «πονάει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ