Ρομπέρτο: «Ο Πειραιάς θα είναι για πάντα στην καρδιά μου» (pic)

Ρομπέρτο: «Ο Πειραιάς θα είναι για πάντα στην καρδιά μου» (pic)

Ο Κώστας Καραπαπάς ευχήθηκε τα καλύτερα στον Ισπανό πορτιέρο, ο οποίος του απάντησε ότι όπου και αν πάει θα έχει για πάντα στην καρδιά του τον Πειραιά!

Στην Πρέμιερ Λιγκ με τα χρώματα της Γουέστ Χαμ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Ρομπέρτο, με τον λονδρέζικο σύλλογο το μεσημέρι της Παρασκευής να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα την απόκτηση του πρώην «ερυθρόλευκου» τερματοφύλακα.

Ο έμπειρος γκολκίπερ αποτελεί προσωπική επιλογή του αθλητικού διευθυντή της Γουέστ Χαμ, Μάριο Ουσίγιος, ο οποίος το 2017 είχε περάσει από τον Ολυμπιακό, επίσης ο αθλητικός διευθυντής. Ο Ρομπέρτο μάλιστα στην Γουέστ Χαμ ξανασμίγει με τον Αρτούρ Μαζουακού, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού τη διετία 2014-16.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Ισπανού τερματοφύλακα στην Γουέστ Χαμ, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με ανάρτησή του στα social media ευχήθηκε τα καλύτερα στον 33χρονο γκολκίπερ.

Ο Ρομπέρτο, ο οποίος έζησε μεγάλες στιγμές με την ερυθρόλευκη φανέλα και δέθηκε με τους ανθρώπους, αλλά και τον κόσμο του συλλόγου, αναδημοσίευσε την ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά και τόνισε ότι όπου και αν πάει, ο Πειραιάς θα είναι για πάντα στην καρδιά του!

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ