ΑΕΚ: Ενδιαφέρεται για τον Βέρντε

ΑΕΚ: Ενδιαφέρεται για τον Βέρντε

Ο Ντανιέλε Βέρντε που ανήκει στην Ρόμα και έπαιξε δανεικός στην Ρεάλ Βαγιαδολίδ είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ

Ο Μιγκέλ Καρντόσο και η ΑΕΚ αναζητούν ακραίους επιθετικούς για την ενίσχυση τους για την επόμενη χρονιά. Και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζεται είναι ο Ντανιέλε Βέρντε της Ρόμα.

Ο 23χρονος Ιταλός αριστερός εξτρέμ έχει συμβόλαιο με τους Ρωμαίους μέχρι το 2020 και πέρυσι έπαιξε δανεικός στην Ισπανία με την Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια έχοντας 6 γκολ σε συνολικά 895 λεπτά.

Είναι ακραίος επιθετικός που παίζει και στις δύο πλευρές, μα περισσότερο αριστερά. Είναι βραχύσωμος με 1.68μ. και έχει περάσει από τις μικρές εθνικές ομάδας της Ιταλίας. Είναι προϊόν των Ακαδημιών της Ρόμα και έχει δοθεί δανεικός κατά σειρά σε Φροζινόνε, Πεσκάρα, Αβελίνο, Βερόνα και Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

Μετά τον δανεισμό του στην Ρεάλ Βαγιαδολίδ ο Βέρντε επιστρέφει στην Ρόμα, η οποία ψάχνεται να τον πουλήσει για να έχει έσοδα πριν φύγει ελεύθερος. Σύμφωνα με το site «ilromanista» η ΑΕΚ τον έχει τσεκάρει και μάλιστα έχει προχωρήσει σε επαφές για τον Βέρντε, για τον οποίο όμως ενδιαφέρονται και ισπανικά κλαμπ αλλά και η Γκενκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ