Άρης: Κρίσιμο ραντεβού με Γέφτοβιτς

Άρης: Κρίσιμο ραντεβού με Γέφτοβιτς

Το βράδυ το ραντεβού ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο και τον εκπρόσωπο του Σέρβου μεσοεπιθετικού, Μίλαν Γέφτοβιτς, τον οποίο προσπαθεί να αποκτήσει ο Άρης.

Ο Μίλαν Γέφτοβιτς είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζει ο Άρης για την ενίσχυση του ρόστερ του. Μια πολύ ιδιαίτερη και σημαντική περίπτωση, που κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν κινητοποιηθεί, με σκοπό να πετύχουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν: Την απόκτησή του.

Το τεχνικό επιτελείο του Αρη και συνολικά οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων που ασχολούνται με τις μεταγραφές θεωρούν ότι ο 25χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός μπορεί να προσδώσει ποιότητα στη επιθετική γραμμή της ομάδας τους και είναι μια από τις τρεις αγωνιστικές περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος αναμένεται να συναντηθεί σήμερα το βράδυ με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, Ιβάν Ντούντιτς, με σκοπό να βάλουν όλα τα δεδομένα στο τραπέζι και να τεθεί επί τάπητος η πιθανότητα μεταγραφής του Γέφτοβιτς στον Άρη.

Αυτό, μάλιστα, θα είναι το δεύτερο ραντεβού ανάμεσα στους δυο άντρες, καθώς είχαν συναντηθεί και στην Κωνσταντινούπολη, όπου έγινε το πρώτο βήμα και φάνηκε εκατέρωθεν διάθεση για συνεργασία. Εξάλλου, ο Άρης έχει εξηγήσει στον εκπρόσωπο του Γέφτοβιτς ότι τον πιστεύει πάρα πολύ και θέλει να τον καταστήσει ως έναν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας τη νέα σεζόν.

Πλέον, περιμένουμε το αποτέλεσμα του ραντεβού, για να υπάρξει και σαφέστερη εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι και εάν θα κλείσει θετικά ένα ακόμη πολύ σημαντικό μεταγραφικό ζήτημα για τον σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ