Το «αντίο» του Χασάν στον Ολυμπιακό (pic)

Το «αντίο» του Χασάν στον Ολυμπιακό (pic)

Τίτλοι τέλους πέφτουν στη συνεργασία του Αχμέντ Χασάν με τον Ολυμπιακό, με τον Αιγύπτιο να αποχαιρετά τους Πειραιώτες μέσω Instagram.

Παρελθόν και τυπικά αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Αχμέντ Χασάν.

Ο 26χρονος Αιγύπτιος διεθνής άσος αποχαιρέτησε μέσω social media τον Ολυμπιακό και έκλεισε το ερυθρόλευκο κεφάλαιο της καριέρας του.

Ο υψηλόσωμος φορ μέτρησε συνολικά 32 συμμετοχές με τους Πειραιώτες σε όλες τις διοργανώσεις και σκόραρε 15 τέρματα.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ευχαρίστησε άπαντες στην οικογένεια της ομάδας και έκανε ειδική αναφορά στους οπαδούς που «με στήριξαν πάντα, μέσα και έξω από το γήπεδο».

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ σε όλους στον Ολυμπιακό, για όλα όσα μοιραστήκαμε, από την πρώτη μέρα. Και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους φιλάθλους, που με στήριξαν πάντα, μέσα και έξω από το γήπεδο. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο και θα μου λείψετε όλοι… Θα σας υποστηρίζω πάντα…»!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I would like to say thank you to everyone at Olympiakos for everything we shared since day one, and a special thank you to the fans who have always supported me on and off the pitch. I wish you all the best and I will miss you all… I will always be supporting you .. Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ σε όλους στον Ολυμπιακό, για όλα όσα μοιραστήκαμε, από την πρώτη μέρα. Και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους φιλάθλους, που με στήριξαν πάντα, μέσα και έξω από το γήπεδο. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο και θα μου λείψετε όλοι… Θα σας υποστηρίζω πάντα… ⚪️🔴

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ahmed Hassan Kouka (@hassankouka9) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ