Γιάννης Μπουζούκης: Μισό εκατομμύριο για τρία χρόνια ανεξαρτήτως ρήτρας

Γιάννης Μπουζούκης: Μισό εκατομμύριο για τρία χρόνια ανεξαρτήτως ρήτρας

Το γραφείο που εκπροσωπεί τον Μπουζούκη διέψευσε τις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, αλλά ο παίκτης έχει αποφασίσει τι θα ζητήσει όταν ξεκινήσουν. Το παρασκήνιο της ανακοίνωσης, τα «θέλω» των δύο πλευρών και η ρήτρα που δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα.

«Η εταιρεία μας επιθυμεί να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Παναθηναϊκού για την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιάννη Μπουζούκη. Συνεπώς οποιαδήποτε δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για διαφορές που υπάρχουν σχετικά με τη ρήτρα είναι παντελώς ανυπόστατα και αναληθή».

Μέσα σε 44 λέξεις το γραφείο που εκπροσωπεί τον Γιάννη Μπουζούκη θέλησε να βάλει ένα… στοπ στην παραφιλολογία των ημερών σχετικά με τον Ελληνα μέσο και την περίπτωση της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό. Ένα συμβόλαιο το οποίο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2020.

Τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και η πλευρά του ποδοσφαιριστή, δε βιάζονται να προχωρήσουν σε πιο επίσημες κουβέντες. Σαφώς και έχει υπάρξει μια πρώτη επικοινωνία, παρά τις διαψεύσεις από πλευράς ατζέντηδων, προκειμένου να δουν και οι δύο πλευρές τα «θέλω» τους πριν προχωρήσουν σε πιο επίσημες συζητήσεις. Σαφώς και έχει σταλεί το μήνυμα στον παίκτη πως όχι μόνο θέλει ο Παναθηναϊκός να ανανεώσει το συμβόλαιο μαζί του, αλλά θα στηρίξει πολλά πάνω του για το αγωνιστικό του πρότζεκτ.

Το ίδιο μήνυμα, της θέλησης για παραμονή, έχει σταλεί και από τον παίκτη προς τον σύλλογο. Παρά τις «σειρήνες» από το εξωτερικό, παρά τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Μπενφίκα και άλλων συλλόγων, ο Μπουζούκης, όπως έχει αποκαλύψει to10.gr, διατηρεί το μυαλό του στον Παναθηναϊκό. Και ξέρει πως μπορεί να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη χρηματιστηριακή του αξία μέσω του τριφυλλιού.

Το ότι δεν έχουν μπει ακόμα σε επίσημες κουβέντες οι δύο πλευρές, δε σημαίνει φυσικά πως θα πάνε… απροετοίμαστες στο ραντεβού. Μάλιστα, η θέληση που υπάρχει είναι το πρώτο ραντεβού να είναι και το τελευταίο και να προκύψει συμφωνία δίχως να γίνει σήριαλ. Τι θα ζητήσει η πλευρά του παίκτη από τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό που θα αξιώσει ο Μπουζούκης θα είναι περίπου στις 160.000 ευρώ ετησίως για συμβόλαιο έως το 2022. Ένα ποσό που στο σύνολο της τριετίας θα αγγίξει το μισό εκατομμύριο. Χρήματα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να δώσει, μιας και δεν ξεπερνάει το οικονομικό του ταβάνι, όσον αφορά τα συμβόλαια που θα προτείνει.

Αρκετός λόγος γίνεται και για τη ρήτρα, η οποία στάθηκε και η αφορμή για την ανακοίνωση από πλευράς του γραφείου που εκπροσωπεί τον παίκτη. Παραμένει ανοιχτό ωστόσο όχι μόνο το ύψος της ρήτρας, αλλά ακόμα και αν θα μπει τέτοια στη νέα συμφωνία. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως από την πλευρά του παίκτη δεν υπάρχει κανένα θέμα με τη ρήτρα ή το ύψος αυτής, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν… καίγεται για να μπει ποσό αποδέσμευσης. Ωστόσο είναι κάτι που θα αναλυθεί κατά τη διάρκεια της διαπράγματευσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ