ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Παράταση στις ανανεώσεις των διαρκείας»

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Παράταση στις ανανεώσεις των διαρκείας»

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την παράταση της προθεσμίας για την ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας λόγω αυξημένης ζήτησης από τους οπαδούς των Πειραιωτών.

Όπως έγινε γνωστό και χτες, η ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, με τα νούμερα να παρουσιάζουν αύξηση 30%, σε σχέση με το ίδιο χρονικό διάστημα της περσινής σεζόν!

Εκτός από τους νέους κατόχους διαρκείας, και οι παλιοί συρρέουν κατά κύματα για να ανανεώσουν τα εισιτήρια τους για τη σεζόν 2019-2020. Η προσέλευση μάλιστα είναι τόσο μεγάλη που η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναγκάστηκε να παρατείνει την προθεσμία για τις ανανεώσεις των παλαιών κατόχων, ενημερώνοντας το κοινό μέσω twitter με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας, ότι λόγω της αυξημένης προσέλευσης των περυσινών κατόχων για ανανέωση των διαρκείας τους, θα δοθεί παράταση για την Πέμπτη 6/6 (10:00 – 18:00).

Την Παρασκευή 7/6 (10:00 – 18:00) θα μπορούν να αλλάξουν θέση όσοι ανανέωσαν το εισιτήριο διαρκείας τους, ΜΟΝΟ στο γήπεδο Καραΐσκάκη, με την προσκόμιση της απόδειξης και της κάρτας διαρκείας (ένας κάτοχος μπορεί να φέρει και άλλων κατόχων).

Από Δευτέρα 10/6 και καθημερινά (10:00 – 18:00) θα συνεχιστεί η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για όλες τις θύρες (Γήπεδο Καραϊσκάκη – Τηλεφωνικά στο 2104800920 – μέσω Internet στην σελίδα www.olympiacos.org).

Τέλος για τις θύρες 4, 5, 6, 7 συνεχίζεται η πώληση καθημερινά 10:00 έως 18:00»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ