Αποκάλυψη: Ο Παναθηναϊκός πρότεινε λεφτά σε ένα χρόνο και 2 παίκτες δανεικούς για Κατελάρη

Αποκάλυψη: Ο Παναθηναϊκός πρότεινε λεφτά σε ένα χρόνο και 2 παίκτες δανεικούς για Κατελάρη

Πέντε λεπτά συζητήθηκε στο Δ.Σ. της Ομόνοιας η πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Φάνο Κατελάρη, η οποία κρίθηκε εξαιρετικά χαμηλή από τους Κύπριους, αφού οι πράσινοι πρότειναν λεφτά... υπό προϋποθέσεις.

Το διοικητικό συμβούλιο της Ομόνοιας, για το οποίο σας έγραψε νωρίτερα to10.gr ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και η απάντηση για τον Φάνο Κατελάρη ήταν αρνητική προς τον Παναθηναϊκό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι Κύπριοι δεν… πίστευαν στ’ αυτιά τους σ’ αυτό που άκουσαν.

Όπως αποκαλύπτει to10.gr, ο Παναθηναϊκός δεν πρότεινε χρήματα για τον 23χρονο μέσο της Ομόνοιας τώρα, αλλά… του χρόνου και αυτό μονάχα σε περίπτωση που οι πράσινοι κατάφερναν να βγουν στην Ευρώπη. Κάτι, φυσικά, που θα μπορεί να γίνει μόνο στην περίπτωση που η UEFA δεχτεί να «σβήσει» την ευρωπαϊκή τιμωρία του Παναθηναϊκού.

Επιπλέον, οι ίδιες ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως στην πρόταση του Παναθηναϊκού υπήρχαν και δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με τη μορφή δανεισμού στην Ομόνοια, ωστόσο πρόκειται για παίκτες δευτεροκλασάτους, τους οποίους απέρριψε η κυπριακή ομάδα.

Είναι χαρακτηριστικό πως το θέμα Παναθηναϊκού και Κατελάρη συζητήθηκε μονάχα για πέντε λεπτά στο Δ.Σ. της Ομόνοιας, το οποίο ασχολήθηκε περισσότερο με την αναζήτηση νέου προπονητή της ομάδας.

Την ίδια ώρα, από τον Παναθηναϊκό διαρρέουν πως η ομάδα δεν πρόκειται να αγοράσει ποδοσφαιριστή από άλλον σύλλογο, μιας και δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα και πως υπό προϋποθέσεις η περίπτωση Κατελάρη θα μπορούσε να τους απασχολήσει. Ποιες είναι αυτές οι προυποθέσεις; Να δεχόταν η Ομόνοια την πρόταση που της έγινε ή να μην ανανεώσει ο παίκτης και να γίνει κουβέντα μαζί του τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ