Αποκάλυψη: Στην Αθήνα πριν δέκα μέρες ο Κατελάρης – Πιέζει για Παναθηναϊκό

Αποκάλυψη: Στην Αθήνα πριν δέκα μέρες ο Κατελάρης – Πιέζει για Παναθηναϊκό

Η Ομόνοια αρνήθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Φάνο Κατελάρη, αλλά οι πράσινοι δεν εγκαταλείπουν, έχοντας ως σύμμαχο και τον παίκτη που πριν από λίγες μέρες ήταν στην Αθήνα.

Το θέμα του Φάνου Κατελάρη κυριάρχησε χθες στη μεταγραφική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού. Ο νεαρός μέσος της Ομόνοιας, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Νίκος Νταμπίζας από την κοινή τους παρουσία στην κυπριακή ομάδα, βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του τεχνικού διευθυντή του τριφυλλιού. Και οι πράσινοι κατέθεσαν επίσημη πρόταση για την απόκτησή του, μια πρόταση πάντως που απορρίφθηκε από την Ομόνοια, με τους Κύπριους να κάνουν λόγο για υποτιμητική πρόταση.

Η υπόθεση, πάντως, δεν έχει κλείσει οριστικά για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι έχουν σύμμαχό τους τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι ενημερωμένος για το ενδιαφέρον και θέλει να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Έχει απορρίψει τις προτάσεις της Ομόνοιας για ανανέωση και θεωρεί πως έχει φτάσει η ώρα να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του. Αυτό που δεν έγινε τον Ιανουάριο του 2018, όταν η ισπανική Λούγκο είχε κάνει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κατελάρης πιέζει την Ομόνοια να συζητήσει εκ νέου με τον Παναθηναϊκό και να βρουν λύση στο θέμα, έχοντας ως διαπραγματευτικό ατού το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται τον επόμενο Μάιο. Κάτι που σημαίνει πως οι Κύπριοι θα κινδυνεύσουν να τον χάσουν χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα και πως ο παίκτης έχει το δικαίωμα να υπογράψει όπου θέλει ως ελεύθερος σε έξι μήνες από τώρα.

Ο Κατελάρης βρέθηκε, πάντως, πριν από περίπου δέκα μέρες στην Αθήνα. Και φυσικά και μόνο το γεγονός της παρουσίας του στην πρωτεύουσα είναι αρκετό για να φουντώσει τις… φήμες για τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο επαφές δεν επιβεβαιώνονται και δε θα μπορούσαν να επιβεβαιωθούν, αφού από τη στιγμή που ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο, θα πρέπει να υπάρχει και η συγκατάθεση της ομάδας για να προχωρήσει σε συζητήσεις με άλλον σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ