Στη Θεσσαλονίκη ο Ροντρίγκο Σοάρες (pics)

Στη Θεσσαλονίκη ο Ροντρίγκο Σοάρες (pics)

Ο Βραζιλιάνος μπακ λίγο μετά τις 17:30 έφτασε στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ έφτασε λίγο μετά τις 17:30 ο Ροντρίγκο Σοάρες. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ήρθε στη χώρα μας για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο 26χρονος ακραίος μπακ ήταν εμφανώς ευδιάθετος, αλλά δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ενώ μετά την «προσγείωσή» του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο, για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Ο Ροντρίγκο Σοάρες σήμερα θα περάσει από το πρώτο κομμάτι των εξετάσεων και αύριο θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες με την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τον Δικέφαλο του Βορρά.

O Λατινοαμερικάνος πέρσι πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Αβες, έχοντας συνολικά 41 συμμετοχές με 4 γκολ και 9 ασίστ. Ο 26χρονος, ωστόσο, δεν δέχθηκε τις προτάσεις που του έκανε ο πορτογαλικός σύλλογος για ανανέωση και άνοιξε… πανιά για άλλες πολιτείες.

Η ΑΕΚ τον προσέγγισε, αλλά δεν κατάφερε να τον «κλείσει», κάτι που τελικά έκανε ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος με αστραπιαίες κινήσεις τον… άρπαξε από την Ενωση και την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα την απόκτησή του.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Σοάρες θα είναι για 3 χρόνια, ενώ αμέσως μετά θα αναχωρήσει για την Πορτογαλία, προκειμένου να συνεχίσει τις διακοπές του και να επιστρέψει Θεσσαλονίκη στα τέλη του μήνα για την έναρξη της προετοιμασίας.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από την άφιξή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ