ΑΕΚ: Ξεκαθαρίζει στις αρχές της βδομάδας του Πόνσε

Η ΑΕΚ θα κάνει τις τελικές επαφές με τον Εζεκιέλ Πόνσε εντός της ερχόμενης βδομάδας και λογικά θα τελειώσει το σίριαλ με την παραμονή ή όχι του Αργεντινού.


ΑΕΚ: Ξεκαθαρίζει στις αρχές της βδομάδας του Πόνσε | to10.gr

Ο Εζεκιέλ Πόνσε αποτελεί αναμφίβολα έναν παίκτη που θέλει τόσο ο Μιγκέλ Καρντόσο αλλά και ο κόσμος της ΑΕΚ.

Παρόλα αυτά η περίπτωση του είναι πολύ δύσκολη και μοιάζει αδύνατον ο Αργεντινός επιθετικός να παραμείνει στην Ένωση και τη νέα σεζόν.

Τα πέντε «καυτά» θέματα στην συνάντηση της Big 4

Όμως η ΑΕΚ θα έχει επαφές με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα, διότι η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το παιδί τους και δεν μπορεί ακόμα να φύγει από τη χώρα. Αυτό οι άνθρωποι της Ένωσης το βλέπουν ως μια ευκαιρία να κάτσουν στο τραπέζι και να διαπραγματευτούν μαζί του την παραμονή του.

Αυτό όπως αναφέρουν δημοσιεύματα θα γίνει εντός της ερχόμενης βδομάδας και θα είναι η τελική επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές προκειμένου να φανεί αν τελικά θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση και ο ίδιος ο Πόνσε.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ακόμα και ο Αργεντινός να επιλέξει να μείνει θα πρέπει η ΑΕΚ να κάνει οικονομική υπέρβαση, κάτι που μοιάζει επίσης δύσκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Όπως όλα δείχνουν, οι δύο πλευρές αναμένεται να συναντηθούν τη Δευτέρα ή την Τρίτη.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο