Οδεύει στη Σλόβαν Μπρατισλάβας ο Τζοβάρας (pic)

Οδεύει στη Σλόβαν Μπρατισλάβας ο Τζοβάρας (pic)

Την πόρτα του ΠΑΟΚ χτύπησε η Σλόβαν Μπρατισλάβας για να αποκτήσει τα δικαιώματα του νεαρού επιθετικού Γιώργου Τζοβάρα από την Κ19.

Τα ταλέντα του ΠΑΟΚ από τα τμήματα υποδομής της ομάδας βρίσκονται ψηλά στις μεταγραφικές λίστες ομάδων του εξωτερικού.

Έτσι μόνο κανείς μπορεί να εξηγήσει το γεγονός ότι στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μικράς Ασίας έχει φτάσει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για τον Γιώργο Τζοβάρα και οι άνθρωποι του Δικεφάλου βρίσκονται σε συζητήσεις μαζί της χωρίς να υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία. Στην περίπτωση που ο 19χρονος επιθετικός αποχωρήσει, ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης.

Από την πλευρά του, ο νεαρός επιθετικός, που ήταν από τους βασικούς συντελεστές της αήττητης πορείας της Κ19 του ΠΑΟΚ προς τον τίτλο έχοντας 22 συμμετοχές με 8 γκολ και 4 ασίστ, αποχαιρέτησε τους Ασπρόμαυρους μέσω social media.

«Μετά από 4,5 χρόνια ήρθε η στιγμή να πω αντίο! Ευχαριστώ πολύ όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ για όλα! Ελπίζω κάποτε στο μέλλον να ξανά συνεργαστούμε! Επίσης θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους προπονητές μου και κυρίως στον Πάμπλο Γκαρσία για όλα όσα μου έμαθε αυτό το διάστημα! Καλή συνέχεια σε όλους μου τους συμπαίκτες και υγεία πάνω από όλα!» έγραψε ο νεαρός άσος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ