ΑΕΚ: Παρουσιάζει διαρκείας -Από του χρόνου για την «Αγιά Σοφιά»

ΑΕΚ: Παρουσιάζει διαρκείας -Από του χρόνου για την «Αγιά Σοφιά»

Από τις 20 Ιουνίου προγραμματίζει η ΠΑΕ ΑΕΚ να ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας χρονιάς

Στην τελική ευθεία για τα νέα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης χρονιάς μπαίνει η ΠΑΕ ΑΕΚ. Μάλιστα, οι οπαδοί της ΑΕΚ θα ενημερωθούν την επόμενη βδομάδα για τον τρόπο διάθεσης τους και πρόθεση του Δικεφάλου είναι να αρχίσει αυτή από τις 20 Ιουνίου.

Και ως είθισται τις δυο πρώτες εβδομάδες της κυκλοφορίας τους θα μπορούν να ανανεώσουν τις κάρτες διαρκείας τους οι 14.000 περσινοί κάτοχοι.

Και αυτά μάλιστα, θα είναι τα τελευταία διαρκείας της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Από την επόμενη χρονιά, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα εκδώσει για πρώτη φορά εισιτήρια διαρκείας για την «Αγιά Σοφιά», ακόμη κι αν χρησιμοποιηθεί το ΟΑΚΑ για ένα χρονικό διάστημα.

Μάλιστα, οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν μεγάλο κίνητρο καθώς σε αυτά τα διαρκείας καθώς θα έχουν προτεραιότητα τόσο οι κάτοχοι καρτών τις χρονιές που ο Δικέφαλος αγωνιζόταν στην Γ’ και την Β’ Εθνική, όσο και οι κάτοχοι εισιτηρίων της τελευταίας τριετίας. Δηλαδή των σεζόν 2017-18, 2018-19, 2019-20.

Τέλος, την ερχόμενη εβδομάδα, εκτός από τα εισιτήρια διαρκείας, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα ανακοινώσει και τη νέα εμφάνιση της σεζόν από την εταιρεία Capelli Sport που έντυσε φέτος για πρώτη φορά την Ένωση. Όλες οι λεπτομέρειες τόσο για τα εισιτήρια διαρκείας όσο και για την νέα φανέλα με τον Δικέφαλο θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα. Μάλιστα, όπως γνωστοποίησε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, θα γίνουν γνωστές και οι μεγάλες προσφορές που θα έχουν οι κάτοχοι καρτών διαρκείας από τους χορηγούς της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ