Ο Ολυμπιακός φουλάρει για Μουνιέ (pic, vids)

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για Μουνιέ (pic, vids)

To10.gr αποκαλύπτει την εντατικοποίηση των επαφών του Ολυμπιακού με τη Χάντερσφιλντ και τον Στιβ Μουνιέ. Οι δυσκολίες της μεταγραφής και το φιλικό με τον... Καμαρά.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να αποκτήσει παίκτες που θα έρθουν για να κάνουν τη διαφορά. Παίκτες που έχουν ταλέντο, ποιότητα, προσωπικότητα, παραστάσεις, αλλά και το προφίλ για να μπορέσουν να σταθούν στο επίπεδο των Πειραιωτών και σε επίπεδο Champions League. Και να πρωταγωνιστήσουν. Ειδικά, δε, για την επίθεση, οι επιλογές ήταν πολύ ξεκάθαρες από την αρχή, με το όνομα του Στιβ Μουνιέ, να μην βρίσκεται χαμηλότερα από εκείνο του Μάρκους Μπεργκ. Δύο εκ διαμέτρου διαφορετικών περιπτώσεων, καλών παικτών, αλλά με τον σέντερ φορ από το Μπενίν, να είναι ο παίκτης που κρίνεται αυτή τη στιγμή από τους Ερυθρόλευκους, ως η περίπτωση αξίζει να επιμείνουν.

Το όνομα του Μουνιέ ήταν από την αρχή στην κορυφαία 3άδα της λίστας του Ολυμπιακού. Αλλά επειδή πρόκειται για περίπτωση με σημαντικό δείκτη δυσκολίας και παράλληλα συμμετέχει και στα τελικά του Κόπα Αφρικα με το Μπενίν, οι Ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να κινηθούν με μεθοδικότητα και να έχουν πλήρη εικόνα της υπόθεσης, πριν κάνουν την… επίθεσή τους. Και σύμφωνα με πληροφορίες, τώρα έρθει η στιγμή να κάνουν αυτό που πρέπει, ώστε να διεκδικήσουν τις πιθανότητες μετακίνησής του στον Πειραιά.

Ο 24χρονος Μουνιέ αποτελεί παίκτη που εξ αρχής ξεχώρισε από το τμήμα σκάουτινγκ και τον Πέδρο Μαρτίνς. Με τον Πορτογάλο τεχνικό, μάλιστα, να εμφανίζεται ως εκείνος που ζήτησε με μεγαλύτερη ζέση τον ποδοσφαιριστή. Εξηγώντας ότι με τον τρόπο που αγωνίζεται, την ποιότητά του, τα χαρακτηριστικά του και γενικώς το προφίλ του, ταιριάζει γάντι σε αυτό που έχει στο μυαλό του για τον Ολυμπιακό της νέας χρονιάς. Τον Ολυμπιακό της επιστροφής στην κορυφή στο Πρωτάθλημα και του… Champions League.

Οι πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός εντείνει τις επαφές του για τον Μουνιέ. Και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ώστε να πειστεί να αφήσει την Αγγλία και να έρθει στην Ελλάδα. Αλλά και με τη Χάντερσφιλντ, η οποία επένδυσε στον εν λόγω ποδοσφαιριστή πάνω από 13.000.000 πριν από ακριβώς δύο χρόνια. Και δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θέλει να τον δώσει ή να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, με σκοπό να τη βοηθήσει να επιστρέψει άμεσα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αυτό που προκύπτει έως τώρα είναι ότι ο Μουνιέ γνωρίζει καλά τις προθέσεις του Ολυμπιακού. Γνωρίζει το ενδιαφέρον και σε καμία περίπτωση δεν εμφανίζεται αρνητικός. Παρά το γεγονός ότι για την απόκτησή του έχουν δείξει ενδιαφέρον σημαντικές ομάδες, κυρίως από τη Γαλλία.

Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον αν σημειώσουμε ότι ο Μουνιέ συναντήθηκε την Τρίτη με έναν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, τον Μάντι Καμαρά. Η εθνική ομάδα του Μπενίν επικράτησε με 1-0 της Γουινέας, φιλικό αγώνα που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο Μαρακές του Μαρόκου. Τόσο ο Μουνιέ όσο και ο Καμαρά συμμετείχαν στην αναμέτρηση και κοντραρίστηκαν. Με το γκολ της νίκης για την ομάδα του 24χρονου σέντερ φορ να το πετυχαίνει ο Στεφάν Σεσενιόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ