«Βουίζει» η Αγγλία: Πρώτος στόχος του Ολυμπιακού ο Μουνιέ

«Βουίζει» η Αγγλία: Πρώτος στόχος του Ολυμπιακού ο Μουνιέ

Η απόκτηση σέντερ φορ έχει μπει στην τελική ευθεία για τον Ολυμπιακό, με το όνομα του Αφρικανού της Χάντερσφιλντ να βρίσκεται στην κορυφή της «ερυθρόλευκης» λίστας.

Η απόκτηση ενός σέντερ φορ από το πάνω ράφι, που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και θα μπορεί να κάνει τη διαφορά, αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εντόπισε τα προβλήματα που αντιμετώπισε πέρσι η ομάδα του και προσπαθεί να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για την «ερυθρόλευκη» γραμμή κρούσης.

Όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, αυτή τη στιγμή στην κορυφή της λίστας του Ιβηρα προπονητή του Ολυμπιακού βρίσκεται το όνομα του Στιβ Μουνιέ της Χάντερσφιλντ, με τους Ερυθρόλευκους να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την απόκτηση του Αφρικανού φορ.

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία στο Νησί ότι η μεταγραφή του Στιβ Μουνιέ στους Πειραιώτες έχει μπει στην τελική ευθεία, με τον Ολυμπιακό να  συνεχίζει τις επαφές του τόσο με την πλευρά του παίκτη όσο και με την βρετανική ομάδα.

Η υπόθεσή του, πάντως, δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς πριν από ακριβώς δύο χρόνια η Χάντερσφιλντ έδωσε 13.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Μονπελιέ. Οι Ερυθρόλευκοι, ωστόσο, είναι αποφασισμένοι να κάνουν το «μπαμ» και να ενισχυθούν με έναν παίκτη, που είναι από το πάνω ράφι και αναμφίβολα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σχηματίσει εξαιρετική άποψη τόσο για τον χαρακτήρα του παίκτη, όσο και για τον τρόπο που αγωνίζεται και επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του. Από την άλλη, ο Μουνιέ γνωρίζει πολύ καλά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και καμία περίπτωση δεν εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Όπως προαναφέραμε, ωστόσο, η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη, καθώς εκτός από το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021, υπάρχουν αρκετές ακόμα ομάδες, κυρίως από τη Γαλλία, που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, όμως, του έχουν δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον τους και του έχει ξεκαθαρίσει με κάθε τρόπο ότι τον θέλουν στο μεγάλο λιμάνι, με τους Βρετανούς τις τελευταίες ώρες να γράφουν ότι η υπόθεσή βρίσκεται στην τελική ευθεία. Ο Μουνιέ παραμένει στην πρώτη θέση της «ερυθρόλευκης» λίστας και σύμφωνα με τους Βρετανούς, αναμένονται σύντομα εξελίξεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ