Λουτσέσκου: «Μετά το νταμπλ, θέλουμε ακόμη περισσότερα»

Λουτσέσκου: «Μετά το νταμπλ, θέλουμε ακόμη περισσότερα»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε για το μεγάλο κίνητρο που έχει με τον ΠΑΟΚ και τους υψηλούς στόχους της ομάδας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναδείχθηκε φέτος κορυφαίος Ρουμάνος προπονητής, καθώς οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα. Ο τεχνικός του Δικέφαλου παραχώρησε μια τηλεοπτική συνέντευξη στην πατρίδα του όπου αναφέρθηκε στη δύσκολη αποδοχή που είχε στην αρχή στην ομάδα μέχρι τις τελευταίες επιτυχίες.

Αρχικά τόνισε: «Όταν έφτασα στον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι δεν ήταν και πολύ χαρούμενοι μαζί μου. Γιατί όταν ήμουν στην Ξάνθη, ο ΠΑΟΚ δεν κέρδιζε πάντα απέναντί μας. Οι οπαδοί με έβλεπαν ως… αντίπαλο. Έπρεπε όλη την ώρα να παλεύουμε, να δείξουμε πως έχουμε μια καλή ομάδα που αποδίδει. Τώρα είμαι χαρούμενος. Μετά από δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι με σέβονται και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για την κατάκτηση του νταμπλ και τη φοβερή πορεία του ΠΑΟΚ είπε: «Είχαμε μια καλή απόδοση και η ομάδα δεν έχασε ούτε ένα παιχνίδι μέσα στη σεζόν. Ονειρευόμουν συνέχεια τη στιγμή της κατάκτησης του πρωταθλήματος με αυτήν την ομάδα. Ήταν όλη την ώρα στο μυαλό μου. Μετά την κατάκτηση, ήθελα να βρίσκομαι στο μπαλκόνι μου, να είμαι μόνος και να απολαμβάνω ένα ποτήρι κρασί. Απλά χαρούμενος…».

Για την επόμενη μέρα έδειξε ότι έχει ακόμη μεγαλύτερη όρεξη για διακρίσεις με τον ΠΑΟΚ: «Τώρα δεν νιώθω πως είμαι σε διακοπές γιατί μετά από μια τέτοια σεζόν όλοι νομίζουν πως ξέρουν ποδόσφαιρο, θέλουν να πουν την γνώμη τους και τα πράγματα σίγουρα δεν θα είναι εύκολα… Θα έχουμε μια δύσκολη σεζόν και οι απαιτήσεις θα είναι ακόμη μεγαλύτερες. Τώρα όμως θέλουμε περισσότερα και περισσότερα… Είναι φυσιολογικό. Έχω ισχυρό κίνητρο και γι’ αυτό θα πρέπει να σκεφτώ πολύ καλά την στρατηγική μου. Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε μια καλή αρχή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ