Τζοβάρας: «Μακάρι κάποτε να ξαναπαίξω στον ΠΑΟΚ»

Τζοβάρας: «Μακάρι κάποτε να ξαναπαίξω στον ΠΑΟΚ»

Ο Γιώργος Τζοβάρας πήρε μεταγραφή από τον Δικέφαλο στη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Γιώργος Τζοβάρας πήρε μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ στη Σλόβαν Μπρατισλάβας Ο νεαρός πρώην μεσοεπιθετικός της δεύτερης ομάδας του Δικέφαλου μίλησε στον «ARENA FM 89.4» για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στη καριέρα του και τους στόχους του, αλλά δεν έκρυψε ότι θα ήθελε στο μέλλον να παίξει και στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ!.

Αρχικά τόνισε: «Είμαι από τη Δευτέρα στη Μπρατισλάβα και είμαι έτοιμος γι’ αυτή τη νέα σελίδα στη καριέρα μου. Η ομάδα παίζει σε λίγες μέρες στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και έχουν ξεκινήσει εδώ κάποιες μέρες προπονήσεις. Εγώ πέρασα από εργομετρικά και ενσωματώθηκα εδώ και τρεις μέρες».

Για το πώς έγινε η μεταγραφή: «Μετά την επιτυχία του πρωταθλήματος που κατακτήσαμε με τον ΠΑΟΚ στη Κ-19, ξέραμε ότι θα έπρεπε να κοιτάξουμε τη επόμενη μέρα, καθώς δεν θα μπορούσαμε να παραμείνουμε στην ομάδα νέων. Είτε θα ανεβαίναμε στη πρώτη ομάδα, είτε θα πηγαίναμε δανεικοί, είτε θα παίζαμε στο εξωτερικό.

Εγώ με τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου, αποφασίσαμε να κοιτάξουμε στο εξωτερικό. Η Σλόβαν ήταν μια από τις ομάδες που με ήθελαν περισσότερο και ήταν μια καλή προοπτική για τη καριέρα μου.

Γιατί στο εξωτερικό ξέρω ότι θα πάρω ευκαιρίες και θα μάθω πολλά πράγματα. Σε συνεργασία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, βρήκαμε τη καλύτερη λύση για το μέλλον μου. Το συζητήσαμε σε πολύ καλό κλίμα, για το ποιος θα ήταν ο καλύτερος σταθμός για τη συνέχεια της καριέρας μου».

Για το που τον είδε η Σλόβαν: «Από τα παιχνίδια που παίξαμε στη Ευρώπη. Ήρθαν και με είδαν και με την Τότεναμ και αποφάσισαν να με εντάξουν στην ομάδα τους».

Για την επιλογή που έκανε: «Αυτό που νιώθω είναι ότι έκανα πολύ καλή επιλογή. Ήρθα σε μια ομάδα που μπορώ να δουλέψω και να πάρω ευκαιρίες και να εξελιχθώ ποδοσφαιρικά. Να βελτιωθώ, να δουλέψω πάνω στις αδυναμίες μου και να ωριμάσω ποδοσφαιρικά».

Για το τι κέρδισε από τον ΠΑΟΚ: «Ήμουν 4,5 χρόνια στην ομάδα και μόνο ευχάριστες αναμνήσεις μπορώ να κρατήσω. Χρωστάω πολλά στη οικογένεια του ΠΑΟΚ και σε όσους έχω συνεργαστεί. Μπορώ να πω ευχαριστώ και εύχομαι τα καλύτερα στον ΠΑΟΚ. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Πάμπλο Γκαρσία, στον Μίρο Σνάουτσνερ και τον κ. Κώστα Ιωσηφίδη, που με βοήθησαν πολύ σε όλους τους τομείς».

Για το αν τελείωσε το συμβόλαιο του: «Είχα ακόμα ένα χρόνο. Όλα έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και ο ΠΑΟΚ με βοήθησε».

Για το αν ήταν όνειρό του να παίξει στη πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ : «Είναι ίσως ένα άσχημο τάιμινγκ. Ο ΠΑΟΚ αλλάζει επίπεδο, πάει Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ίσως φυσιολογικό να μην ασχολείται τόσο πολύ με τα παιδιά της ακαδημίας.

Και εμείς δεν μπορούμε όμως να μείνουμε στάσιμοι. Ήθελα να παίξω στην πρώτη ομάδα. Αυτό μπορεί να γίνει πιο μετά. Μακάρι κάποτε να ξαναπαίξω στον ΠΑΟΚ. Κοιτάω τώρα τη νέα σελίδα στη καριέρα μου».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη Σλόβαν: «Όλα είναι πολύ ωραία. Είναι κορυφαία ομάδα. Με έχουν υποδεχθεί με τον καλύτερο τρόπο, δεν έχω κανένα παράπονο».

Για τον στόχο του: «Δεν βάζω ένα μεγάλο στόχο. Βάζω καθημερινά πολλούς μικρούς, για να μπορέσω βήμα βήμα να πετύχω αυτό που θέλω. Το πρώτο μου μέλημα είναι να δουλέψω σκληρά, να πάρω ευκαιρίες με τη Σλόβαν και με την εθνική».

Για τη συνεργασία του με τον Πάμπλο Γκαρσία: «Τέσσερα χρόνια συνεργαστήκαμε, αυτός μου έμαθε ότι έμαθα ποδοσφαιρικά. Να δίνω το 100% για τη φανέλα μου παίζω. Αυτό. Να παίζω με τη καρδιά μου. Μου το έμαθαν ο Γκαρσία και ο Σνάουτσνερ».

Για το τι θα ήθελε να ευχηθεί στους πρώην συμπαίκτες του: «Μιλάω με τα παιδιά. Αυτό που τους λέω είναι να πάνε σε ομάδα που θα πάρουν ευκαιρίες και θα εξελιχθούν σαν παίκτες. Είτε θα είναι ο ΠΑΟΚ είτε μια άλλη ομάδα , σκοπός είναι να παίζουν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ