Πέδρο Μαρτίνς: Τρίτος κορυφαίος Πορτογάλος τεχνικός στην Ευρώπη

Πέδρο Μαρτίνς: Τρίτος κορυφαίος Πορτογάλος τεχνικός στην Ευρώπη

Ο προπονητής του Ολυμπιακού βρέθηκε στην τρίτη θέση της λίστας με τους καλύτερους Πορτογάλους τεχνικούς της Γηραιάς Ηπείρου

Η πορτογαλική ιστοσελίδα Goalpoint.pt δημιούργησε μια λίστα με κορυφαίους Πορτογάλους προπονητές στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα της σεζόν που ολοκληρώθηκε!

Ανάμεσα στους διακριθέντες και ο 49χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος κατέλαβε την 3η θέση έχοντας συγκεντρώσει 1.420 πόντους.

Ο έμπειρος κόουτς, στο πρώτο του βήμα εκτός Ιβηρικής, κατάφερε να χτίσει από το μηδέν ένα σύνολο, να του μεταβιβάσει την φιλοσοφία του και παρότι η ομάδα του Πειραιά δεν κατέκτησε κάποιο τρόπαιο, ο Μαρτίνς κέρδισε κάτι μη μετρήσιμο, την εμπιστοσύνη διοίκησης και κόσμου.

Η δουλειά του στην ομάδα του Πειραιά, χαίρει της πλήρους αναγνώρισης των συμπατριωτών του που τον τοποθέτησαν στην ιδιαιτέρως τιμητική τρίτη θέση, μιας λίστας όπου ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι στην 13η θέση!

Στην κορυφή της λίστας είναι ο Ρουί Αλμέιδα και δεύτερος ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο.  Στην 4η θέση ο Πάουλο Φονσέκα, στην 5η ο Ζοσέ Γκόμες και στην 6η ο Ρικάρντο Τσέου.

Ο νυν τεχνικός της Ένωσης, Μιγκέλ Καρντόσο,είναι στην 17η θέση, πάνω από τον πρώην Ερυθρόλευκο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι 11ος είναι ο Μάρκο Σίλβα που επίσης «θήτευσε» στους Ερυθρόλευκους…

Δείτε την σχετική κατάταξη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ