Καρυπίδης: «Βάζουμε πλώρη για περισσότερα και καλύτερα»

Ο Έλληνας επιχειρηματίας επιθυμεί να κάνει ο Άρης το βήμα παραπάνω, ξεκινώντας από φέτος.


Καρυπίδης: «Βάζουμε πλώρη για περισσότερα και καλύτερα» | to10.gr

Με συνέντευξη που παραχώρησε στη Real News, ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε τον απολογισμό του για την τετραετία παρουσίας του στον Άρη, με επενδύσεις που ξεπερνούν συνολικά τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον, μίλησε για το μέλλον της ομάδας, που στοχεύει ακόμη ψηλότερα, και κάλεσε τον κόσμο να δώσει το δικό του μήνυμα και να στηρίξει την προσπάθεια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ισχυρός άντρας της κίτρινης ΠΑΕ:

Ολυμπιακός: Έχασε γιατί… έπαιξε για τη νίκη

«Αυτό που πετύχαμε τη χρονιά που τελείωσε συνιστά υπέρβαση, δεδομένου ότι ο Άρης προερχόταν από τέσσερα χρόνια σε κατηγορίες που δεν τις άξιζε. Περάσαμε μεγάλη περιπέτεια, αλλά επανήλθαμε δριμύτεροι και δείξαμε σε όλη την Ελλάδα τη δυναμική που έχει ο σύλλογος και μαζί το πόσο έλειψε τα προηγούμενα χρόνια από την κορυφαία κατηγορία. Όμως δεν μένουμε άλλο στο παρελθόν, βάζουμε πλώρη για περισσότερα και καλύτερα.

Η φετινή πορεία στο πρωτάθλημα και η έξοδος στο Γιουρόπα Λιγκ, αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία θα επιχειρήσουμε να χτίσουμε το στέρεο μέλλον μας. Αυτό που πετύχαμε φέτος δεν είναι το ταβάνι. Είναι μόνο η αρχή. Θέλουμε η ομάδα μας να εξελίσσεται κάθε χρόνο και να μεγαλώνει σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε τη δίψα ως Άρης και ο κόσμος του και παράλληλα όλα τα εφόδια για να πετύχουμε. Υπομονή χρειάζεται και σταθερό βήμα κάθε χρόνο. Δεν χρειάζονται βιασύνες και υπερβολές. Αυτό που ονειρευόμαστε για την ομάδα μας δεν έχει ημερομηνία λήξης και γι’ αυτό πρέπει να πατάμε σε γερές βάσεις.

Στη λογική αυτή εντάσσονται οι κινήσεις που κάνουμε στις μεταγραφές. Ήδη έχουμε αποκτήσει δύο πολύ σπουδαίους ποδοσφαιριστές, τον Ντάνιελ Σούντγκρεν και τον Λερίν Ντουάρτε, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε. Επιπλέον, βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τον Μπράουν Ιντέγε, που νομίζω δεν χρειάζεται συστάσεις. Βεβαίως, θα απαιτηθεί να κάνουμε υπέρβαση για εκείνον διότι πρόκειται για παίκτη που μπορεί να μας αλλάξει επίπεδο και τέτοιοι φορ δεν υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν υπολογίζουμε τίποτα μπροστά στο μεγαλείο του Άρη.

Ωστόσο για να συνεχίσει η ομάδα μας να εξελίσσεται, χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη συσπείρωση του κόσμου της. Πρέπει οι οπαδοί μας να συνειδητοποιήσουν ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξουμε τον ρου της ιστορίας της. Έχω πει ότι στόχος μας φέτος είναι τα 12.000 διαρκείας. Πρέπει να τον ξεπεράσουμε τον αριθμό. Με τον τρόπο αυτό θα στείλουμε και πολλά μηνύματα».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της Ξάνθης, από Τρίτη η απόφαση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο