Έφτασε ο Μπρούνο για τον Ολυμπιακό

Έφτασε ο Μπρούνο για τον Ολυμπιακό

Στην Αθήνα ο Βραζιλιάνος μεσο-επιθετικός. Περνάει από ιατρικά και υπογράφει στους Ερυθρόλευκους. Το10.gr ήταν εκεί.

Μια ακόμη μεταγραφική κίνηση ουσίας από τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι πριν από λίγο υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», τον Μπρούνο Φελίπε Ντε Σόουζα Ντα Σίλβα. Τον 24άχρονο Βραζιλιάνο μέσο-επιθετικό που… προσγειώνεται στο ρόστερ του Πέδρο Μαρτίνς για να δώσει ακόμη μεγαλύτερο πλουραλισμό στις λύσεις των μέσο-επιθετικών.

Ο Μπρούνο ως γνωστόν ανήκει στην Αυστριακή ΛΑΣΚ, και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο κατέθεσε διαπιστευτήρια στο ελληνικό κοινό αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Ατρομήτου. Είναι μια προσθήκη που σε πρώτη φάση «κλειδώνει» τη θέση πίσω από τον Κώστα Φορτούνη. Και βέβαια κατ επέκταση ένας επιπλέον winger. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός έχει ήδη τον Ποντένσε, τον Βαλμπουενά, τον Μασούρα, τον Λάζαρο. Με αυτή την κίνηση οι Πειραιώτες ουσιαστικά είναι πια έναν ποδοσφαιριστή μακριά από το να καλύψουν τις θέσεις των μέσο-επιθετικών. Είναι στην αναζήτηση ενός ακόμη εξτρέμ, έχοντας στην κορυφή της λίστας τους τον Ματέο Γκαρσία. Τον Αργεντινό της Λας Πάλμας που έκανε πράγματα και θαύματα στη σεζόν που πέρασε με τη φανέλα του Άρη.

Ο Μπρούνο έφτασε στην Αθήνα από τη Βίεννη. Η πτήση του προσγειώθηκε στις 12.40. Σήμερα Δευτέρα θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και προφανώς θα ενταχθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Θυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες έχουν ήδη ξεκινήσει μια εβδομάδα. Σήμερα αναμένεται στην Αθήνα και ο Ουσεϊνού Μπα για να ενταχθεί και εκείνος στην προετοιμασία της ομάδας. Και την Τετάρτη πηγαίνει στον Ρέντη ο Ματιέ Βαλμπουενά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πίσω στην Ελλάδα. Περισσότερα όμως θα πούμε από αύριο» εξήγησε με ευγενικό τρόπο ο Μπρούνο. Αξίζει να σημειωθεί πως στο αεροδρόμιο είχαν συγκεντρωθεί και κάποιοι φίλοι του Ολυμπιακού για να περιμένουν το νέο μεταγραφικό απόκτημα. Και αυτό σίγουρα για εκείνον ήταν έκπληξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ