«Εμπιστοσύνη στον Σαββίδη για τις μεταγραφές που θα γίνουν»

«Εμπιστοσύνη στον Σαββίδη για τις μεταγραφές που θα γίνουν»

Ο Απόστολος Τσουρέλας τόνισε ότι υπάρχει μια καθυστέρηση στην ενίσχυση του ΠΑΟΚ, αλλά παράλληλα έχει εμπιστοσύνη στον Ιβάν Σαββίδη.

Τον προβληματισμό του για την καθυστέρηση στην ανακοίνωση των μεταγραφών του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Απόστολος Τσουρέλας, αλλά παράλληλα και την εμπιστοσύνη του στον Σαββίδη.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «FOCUS 103,6» αρχικά τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται απαραίτητα χαφ, ενίσχυση στις θέσεις που φεύγουν ο Κάνιας και ο Σάκχοφ, οι οποίοι ήταν βασικοί, γιατί αυτή τη στιγμή υπάρχει ο Μίσιτς, έρχεται ο Μελιόπουλος και επιστρέφει ο Βέρνμπλουμ, αλλά δεν ξέρουμε πόσο θα μπορεί να βοηθήσει ο Σουηδός μετά από τόσο σοβαρό τραυματισμό».

Τι άλλο θεωρεί ότι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ; «Για μένα, χρειαζόμαστε και ένα παίκτη εμβέλειας Μάτος και Βιεϊρίνια, που να μπορεί να παίζει και στις δυο πλευρές της άμυνας, για να καλύπτει την απουσία τους, παίκτη χρειαζόμαστε και στην επίθεση, όπου υπάρχουν οι Ζαμπά, Λημνιός και Λάμπρου, άρα οπωσδήποτε κι εκεί θα χρειαστεί ενίσχυση, καθώς λέγεται ότι οι Ελ Καντουρί και Ενρίκε θα φύγουν».

Για τη διατήρηση του βασικού κορμού του ρόστερ είπε: «Με το ίδιο ρόστερ με πέρσι και τις προσθήκες του Ροντρίγκο και του Σίλβα (εάν έρθει αυτός…), δε θα έχουμε αλλαγές σε σχέση με την χρονιά έφυγε, αλλά δεν θα έχουμε και ελπίδες πρόκρισης σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, που είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος. Πρέπει να αποκτηθούν παίκτες υψηλού επιπέδου. Έχω εμπιστοσύνη στη διοίκηση, ελπίζω να τους έχουν κλείσει και να τους ανακοινώσουν όλους μαζί».

Γιατί καθυστερούν οι μεταγραφές; «Καθυστερούμε χωρίς λόγο και επειδή ξέρω ότι το τμήμα σκάουτινγκ ήταν πανέτοιμο με τη λήξη της προηγούμενης περιόδου, είχε έτοιμη τη λίστα με όλους τους παίκτες που έπρεπε να πάρουμε, πιστεύω ότι οι μεταγραφές θα γίνουν, αρκεί να έχει δώσει την έγκριση ο μεγαλομέτοχος. Είχαν μια λίστα που θα κάλυπτε όλες τις ανάγκες της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ