Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Είναι παράνομο, λέει, να γίνουν εκλογές της ΕΠΟ το καλοκαίρι. Λες και δεν υπάρχει Γεραπετρίτης να κάνει μια τροπολογία.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Την Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη ο Ιντέγε

Το μεσημέρι της Τετάρτης (19/6) αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο Μπράουν Ιντέγε για τις τελικές συζητήσεις και τις ιατρικές εξετάσεις ώστε αν όλα πάνε καλά να υπογράψει στον Άρη.

Την Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη ο Ιντέγε | to10.gr

Η αναμονή για τον κόσμο του Άρη φτάνει στο τέλος της με τον Μπράουν Ιντέγε να έρχεται στην Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τετάρτης (19/6).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Νιγηριανός πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού έχει συμφωνήσει προφορικά από την προηγούμενη εβδομάδα με τους «κίτρινους» και έρχεται στην Θεσσαλονίκη για να σφραγίσει την συμφωνία του με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη.

Ο Ιντέγε θα έχει τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας και θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ όπου αν όλα πάνε καλά θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με τον Άρη.

Οι αποδοχές του θα συνιστούν υπέρβαση για τον Άρη καθώς ο 30χρονος επιθετικός θα πάρει 500.000 ευρώ ενώ θα υπάρχουν και αρκετά μπόνους επίτευξης στόχων.