«Πρώτος στόχος για Ρόμα ο Σίλεσεν, στις εναλλακτικές ο Μπάρκας»

«Πρώτος στόχος για Ρόμα ο Σίλεσεν, στις εναλλακτικές ο Μπάρκας»

Η «Corriere della Sera» κρατά πάντα «ζεστό» το θέμα Μπάρκα τονίζοντας σε σημερινό της δημοσίευμα πως ο Έλληνας τερματοφύλακας παραμένει στα υπόψιν της Ρόμα ως εναλλακτική με τον Γιέσπερ Σίλεσεν να είναι ο πρώτος στόχος.

Η Ρόμα βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα για την αντικατάσταση του Ρόμπιν Ολσεν και τα ονόματα για τον διάδοχο του Σουηδού, δίνουν και παίρνουν στον ιταλικό Τύπο.

Σύμφωνα με την «Corriere della Sera» λοιπόν πρώτος στόχος για τη θέση είναι ο Γιέσπερ Σίλεσεν από την Μπαρτσελόνα όμως η περίπτωση του Ολλανδού είναι αρκετά δύσκολη γιατί οι Καταλανοί αξιώνουν 30 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

Από κει και πέρα, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, οι εναλλακτικές για τους Ρωμαίους είναι ο Αλέσιο Κράνιο της Κάλιαρι (πωλείται με 25 εκατ. ευρώ), ο Μπάρκας και ο Αντονι Λόπες της Λυών ενώ έχει εγκαταλειφθεί η περίπτωση του Πάου Λόπεθ μετά το «όχι» της Μπέτις στην πρόταση των 20 εκατ. ευρώ από την Ρόμα.

 

Για τον Μπάρκα συγκεκριμένα στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι «Δεν θα πρέπει να υποτιμούμε το προφίλ  του Βασίλη Μπάρκα», ενώ γίνεται αναφορά και στα 8 εκατ. ευρώ που φαίνεται να προσφέρουν οι Ιταλοί για τον γκολκίπερ της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ