Λεβαδειακός : Ζήτησε να φύγει ο Τόνι Σίλβα

Λεβαδειακός : Ζήτησε να φύγει ο Τόνι Σίλβα

Ο Τόνι Σίλβα ενημέρωσε τη διοίκηση του Λεβαδειακού σχετικά με την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Λεβαδειακός κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Τόνι Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος διανύει τις τελευταίες του ημέρες στη Λιβαδειά και θα αποτελέσει παρελθόν από το σύλλογο.

Ο Σίλβα δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στην ομάδα του και όπως είναι φυσικό επιθυμεί να αποχωρήσει. Αυτό μάλιστα ανέφερε στους διοικούντες των Βοιωτών. Συγκεκριμένα, ζήτησε να μείνει ελεύθερος από τον Λεβαδειακό προκειμένου να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί 9 φορές στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο τη φετινή σεζόν, χωρίς να έχει πετύχει κάποιο γκολ. Μάλιστα, μόνο στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης (2-1) την 1η Οκτωβρίου είχε αγωνιστεί σε όλη τη διάρκειά του. Στα τρία τελευταία παιχνίδια, με Αστέρα, ΑΕΚ και Ατρόμητο, ο προπονητής του Λεβαδειακού, Ζοσέ Ανιγκό δεν συμπεριέλαβε καν τον Σίλβα στην αποστολή.

Έτσι, μαζί με τον Μπραντάο, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο. Τέλος, τον ίδιο δρόμο ενδέχεται να ακολουθήσει και ο Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος τις τελευταίες μέρες προπονείται μόνος του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ