«Έκλεισε Μάρκοβιτς ο Ολυμπιακός»

«Έκλεισε Μάρκοβιτς ο Ολυμπιακός»

Στην απόκτηση του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς από την Παρτιζάν προχώρησε ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα σερβικά Μέσα.

Για οριστική συμφωνία μεταξύ του Ολυμπιακού και της Παρτιζάν για τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς κάνει λόγο η ιστοσελίδα mozzartsport.com.

Όπως αναφέρεται, οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν πρόταση ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για την απόκτηση του 19χρονου, η οποία τελικά έγινε αποδεκτή από την σερβική ομάδα.

Παρά το γεγονός πως οι Βαλκάνιοι αξίωναν ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατομμύρια τελικά δέχθηκαν να παραχωρήσουν το υποσχόμενο ταλέντο, το οποίο αυτό το διάστημα βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Σερβίας για τα προκριματικά του Euro 2020.

Με βάση το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο Μάρκοβιτς θα ταξιδέψει στην Ελλάδα μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα , αν και ο ίδιος υποστηρίζει στο περιβάλλον του πως μέχρι στιγμής δεν έχει ενημερωθεί για τις εξελίξεις.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός συνεργάζεται με την Παρτιζάν σε μεταγραφικό πλαίσιο, καθώς έχουν προηγηθεί στο παρελθόν και οι περιπτώσεις των Λιούμπομιρ Φέισα, Μάρκο Σέποβιτς, Ούρος Τζούρτζεβιτς, Μάρκο Γιάνκοβιτς και Σάσα Ζντιέλαρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ