«Κλείνει» στον Άρη ο Νταλίπι

«Κλείνει» στον Άρη ο Νταλίπι

Οι κίτρινοι είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του ταλαντούχου αμυντικού της Γουέστ Χαμ. Το ενδιαφέρον της Ρόμα για τον 18χρονο μπακ και η υπέρβαση του Άρη για να αποκτήσει τον παίκτη

Έτοιμος να ολοκληρώσει μια πολύ σημαντική μεταγραφή είναι ο Άρης, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κίτρινοι αναμένεται να εντάξουν άμεσα στο δυναμικό τους τον νεαρό αμυντικό, Κέβιν Νταλίπι.

To10.gr σας είχε ενημερώσει πριν από λίγες μέρες για το ενδιαφέρον που είχαν δείξει αρκετές ομάδες για τον 18χρονο αμυντικό που έμεινε ελεύθερος από την Γουέστ Χαμ και ο Άρης θα είναι όπως όλα δείχνουν επόμενος σταθμός στην καριέρα του παίκτη.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι κίτρινοι έχουν συμφωνήσει σε όλα με την πλευρά του παίκτη και ο Νταλίπι αναμένεται να μεταβεί άμεσα στην Θεσσαλονίκη, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία να «πέσουν» και οι υπογραφές στα συμβόλαια.

Ο Κέβιν Νταλίπι είναι Άγγλος υπήκοος, γεννημένος στο Λονδίνο από Αλβανούς γονείς και για αυτόν τον λόγο η εθνική ομάδα των γονιών του φρόντισε να τον εντάξει άμεσα στην Εθνική Κ19.

Συμμετείχε ενεργά στο πρωτάθλημα Κ18 της Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπαρνέτ, αγωνίστηκε δύο χρόνια (2011-13) στις ακαδημίες της Τότεναμ.

Ο Νταλίπι μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας αλλά και στον άξονα της μεσαίας γραμμής σαν αμυντικός μέσος κι αυτό είναι κάτι που μετράει πολύ για όλους τους προπονητές.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ενδιαφέρον για την απόκτηση του νεαρού άσου είχε δείξει και η Ρόμα, καθώς ο Νταλίπι έχει δείξει καλά στοιχεία που δεν πέρασαν απαρατήρητα από το τμήμα σκάουτινγκ των τζιαλορόσι.

Ο 18χρονος αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη και πλέον αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς κίτρινων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ